Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace telefonu na uvěr

Od: luboschlup* odpovědí: 1 změna:

samsung s 7 edge koupený v akci s tabletem sleva 20%. sleva jen na splátky cena 18500

dal jsem v hotovosti 6000 zbylou částku doplatím,po třech dnech telefon nefunkční,chtěl jsem odstoupit od smlouvy

a vrátit peníze, bylo mi řečeno že je pro mě lepší kdy tu částku doplatím a po vyjádření servisu kde byl tel odeslán

mi vrátí celou částku. na můj argument že do 15 dnů můžu odstoupit od smlouvy bylo řečeno že to platí pouze pro

internetové obchody uvěr u home credit chtel jsem doplatit do 30 dnů abych nepřeplatil

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, do 14ti dní můžete bez udání důvodu odstoupit pouze při nákupu přes internet, protože si nemůžete zboží reálně vyzkoušet. Pokud jste jej kupoval v obchodě, máte možnost na vrácení peněz až po 3tí reklamaci stejného problému nebo čtyřech reklamaci různých závad. Dle mého názoru vám nezbývá nic jiného než reklamovat a používat. Tři nebo čtyři reklamace musíte samozřejmě stihnout do dvou let, ale doba záruky se prodlužuje vždy o dobu kdy je telefon v reklamaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]