Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr sluchátek

Od: silver* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Rád bych si koupil nějaké sluchátka do uší. Mám na mysli typ, který se dává do balení k mobilním telefonům. Ale vůbec nevím, jaké si vybrat. Cena do 500,- (spíše 400,-), bílá/černá barva a aby byly dostupné na alze. Díky moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti s tímto typem. Kablíky jsou jako látkové a nelámou se při vysoké ohebnosti. Používáme v rodině 4 kusy tak půl roku a pořád jako nové, i když s nimi někdo usne. Třeba jsou i na Alze, ale objednat jdou bez problému při platbě kartou.

aliexpress.com/...

mattasscz*
hodnocení

0x

Ze sluchátek doporučuji Panasonic ergofit pro Ipod (špuntové), hrají skvěle za slušnou cenu, vejdete se do 300 Kč, v Okay elektro je mají běžně, navíc si můžete dokoupit bleskovou výměnu, kterou jsem "bohužel" nebo "bohudík" nebyl nucen použít :)
V příloze zasílám obrázek přímo mých sluchátek.

Výběr sluchátek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]