Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, mám strojní zařízení na kterém potřebuji aby při poruše toho zařízení mě GSM modul prozvonil.Zařízení má poruchové kontakty, které při poruše se sepnou. Koupil jsem si GSM MODUL prudlova.cz/..., a potřebuji to zprovoznit. Mám sim kartu,ale nerozumím návodu,jak nastavit tel.číslo které bude prozváněno, kam připojit kontakty ze stroj. zařízení. Je mě jasný, že připojím 230V na určené svorky a kontakty ze stroje na vstupy,ale nevím na jaké.Moc Děkuji.
Nejde tady přepisovat manuál, ale tel. číslo vložíte příkazem 61. Poruchové relé musí spínat napětí, které se objeví na analogovém vstupu.Třeba ze svorky 9 (12V) přes relé připojíte na vstup 1 ADH (0-30V). To vyvolá změnu stavu a bude posílat SMS nebo volat. Kolikrát a jak dlouho musíte naprogramovat podle manuálu. Strašně složitý stroj na to co potřebujete, ale když už ho máte je třeba se těmy povely prokousat nebo připojit PC. Hodně zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.