Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budete si kupovat nový telefon?

Od: lada1® odpovědí: 21 změna:

Jen si prosím nekupujte Lenovo A1000 nevydržel ani půl roku.Nevim v této chvíli co si mám koupit za značku-poraďte prosím,ale LENOVO NIKDY VÍCE!Chtěl jsem tak do 2000 kč,ale za šunty bych nedal ani 1 kč!

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pozdě! Vaše varování přišlo pozdě. Lenovo A6000 mám už víc jak půlrok, nekupoval jsem jej, dostal jsem jej jako služebák, denně mu dávám zabrat tím, že jej tahám po truhlárnách, válím v prachu, párkrát už i upadl a přesto jej požívám k telefonování, zprávám, tetheringu, navigaci, focení, buzení svícení a pod... a ta potvora furt jen a jen funguje a funguje... No co už včil, holt Lenovo

hodnocení

0x

Ono šetřit na "chytrém" mobilu se moc nevyplácí. Pod 3000 bych určitě nešel.

v každém případě, pokud nevydržel ani půl roku, proč ho nereklamujete?

albatros498022*
hodnocení

0x

Tak za půl roku je telefon v záruce a není problém s opravou, výměnou.

hodnocení

0x
jak se pozna ze telefon vydržel?
jestli mu není ani půl roku, tak bych ho prostě reklamoval.
doplněno 30.11.16 19:56: nikdo vás nenutí ho tam vozit...
zavolejte nebo napište email na reklamace a po dohodě jim přístroj pošlete poštou.
nebo ho prostě vyreklamujete až tam znova pojedete na nákup.
hodnocení

Máte pravdu jenže jsem ho koupil v Globusu a to 50 km vzdáleném od bydliště,jistě teď řeknete tvoje chyba,ale stalo se a už jednou reklamovaný telefon nepovezu zase 50 km tam a 50 km zpátky a do toho obchodu napíši ať neprodávají takový šunt.

Každé zboží se může pokazit a od toho záruka je. Koupil jste si levný telefon, od toho se odvíjí jeho kvalita. Nemůžete čekat zázraky. Smím se zeptat, co přesně se pokazilo?

doplněno 30.11.16 19:55:

a reklamovat můžete v jakékoliv pobočce Globusu

hodnocení

První problém byl po 10 dnech "je možno aktualizovat systém" tak jsem zapl Wi-fi a aktualizoval systém a následný restart a už se jen objevovalo logo Lenovo,dal jsem v globusu na reklamaci,po 20 dnech napsali sms je opraveno -vadná baterie!Dnes samovolný restart a už zase logo a logo a logo...Vím,že stál pár peňez,ale nechci po něm zázraky ale ať aspoň funguje...

vojtal*

Bohužel se mohlo jednat o kus ze špatné série, i to se bohužel stává, ale takovýchto případů je velmi málo. Doporučuji zařízení reklamovat, snad již poté bude vše v pořádku.

Vojta, Lenovo Ambasador

hodnocení

Ano další globus vzdálenost 48 km.Starý dobrý obyčejný bez OS jen na volání a sms.Děkuji všem za odpovědi.

vojtal*

I ten starý a obyčejný měl nějaký operační systém ;)

Pokud se vaše zařízení porouchá, nemusíte kvůli tomu nikam jezdit. Při vyřizování reklamací jsou vždy dvě možnosti, jak lze postupovat:

1) Zařízení odnesete prodejci, který reklamaci vyřeší
2) Zřízení pošlete do autorizovaného servisu, nebo prodejci poštou

V případě Lenovo je zde ještě třetí možnost - můžete kontaktovat linku Lenovo na tel. čísle 312 560 560 a sjednat si bezplatné vyzvednutí vašeho zařízení k následné reklamaci. Po opravě bude zařízení na náklady společnosti Lenovo opět dopraveno zdarma až k vám. Více informací o záruce naleznete na stránce shop.lenovo.com/...

Vojta, Lenovo Ambasador

Když jim telefon pošlete a záruka bude uznána, máte nárok na proplacení poštovného.

Pokud je uznana reklamace tak mas narok na rozumnou nahradu dopravy.

hodnocení

0x

Kupte si telefon na telefonii a budete mít klid.

maara*
hodnocení

0x

Tento model je již jeden ze starších z modelové řady Lenovo, také by se hodilo dodat, že jde o zakládní model nižší nizké třídy za cenu okolo 1500Kč. Za cenu lepších bot, nelze očekávat dobrý mobil. Obecně ty použitelné smartphony začínají někde nad 3000Kč..

Pokud má telefon nějakou výrobní vadu, bez ohledu na cenu, jelikož jej máte jen půl roku máte právo na reklamaci a výměnu za nový, případně po domluvě na vrácení peněz (nebo při opakované vadě). Tedy zařízení běžnou cestou reklamujte.

Provozovatel má povinnost příjmout reklamaci v jakékoliv své oficiální provozovně. Můžete jej poslat i dopisem.

hodnocení

0x

Mám ho též a rovněž jsem řešil problémy - i zde na poradně. Nicméně hledáte problém tam, kde není. Nemusíte nikam jezdit. Reklamace se dá vyřídit i poštou. Většina firem má jen pár servisních středisek v Evropě a je úplně jedno, kdo tam mobil pošle. Tak se zkuste domluvit přímo se servisem.

hodnocení

0x

Co na Lenovu nevydrželo půl roku, když záruka jsou dva roky? Pokud upad z balkonu a ještě zmokl, je to zmetek, nebrat! *zed**haha* 2000 Kč - hlavně žádný šunt *ua*

hodnocení

0x

Můj osobní názor je, že Lenovo umí za relativně málo peněz vyrobit dobré věci, pokud bych si dal cenový limit 2000Kč za chytrý telfon, tak bych vybíral zrovna u tohoto výrobce, bez ohledu na takovéto varování a vůbec bych se nebál ;)

vojtal*
hodnocení

0x

A co se s telefonem tak hrozného stalo? Chtělo by to ten příspěvek trochu rozvést.

Vojta, Lenovo Ambasador

mattasscz*
hodnocení

0x

Sám za sebe a z vlastní zkušenosti doporučuji výrobky společnosti Sony... nejenom že vydrží, ale nejsou ani tak drahé, dále bych doporučil Samsung, ale zde už si musíte dát pozor, tady se totiž nevyplácí šetřit. Jestliže si koupíte levný "chytrý" telefon, doplatíte na to.
Zvlášť pozor si dávám na vnitří paměť a na paměť operační.

krtek*
hodnocení

0x

vydupal jsem si jako služební LENOVO A7010 a nemám s ním žádný problém..za ty peníze toho umí víc jak nějakej za 10tis...kámoš má A6000 či jak je ten model pod...a taky si nestěžuje...evidentně jste narazil na vadný kus...ono samo o sobě cenovka 2000,- mluví za vše...co jste si myslel? že to bude nějaká výhra?

hodnocení

0x

Koupil jsem si kdysi tento - mobilni-telefony.heureka./...

ještě se sem tam prodává na bazoši za pár set...

Baterka vydrží týden, je to z kovu a tvrzeného skla - koupil jsem z bazoše za 1500,-,mám ho cca 3 roky a funguje pořád v pohodě. Má super fotky, dobrý zvuk při volání, spadl mi snad 100x a z toho několikrát při jízdě na kole - na beton či asfaltovou silnici.. stále funguje !

Jenže tam si nezahrajete hry určené pro android... to je průšvih co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]