Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viber a nový telefon

Od: mynick odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, nedávno se mi rozbil mobil, teď mám jiný náhradní. Na tom mém jsem měla aplikaci Viber, myslela jsem, že když si ho stáhnu do toho náhradního mobilu, tak tam ty zprávy budou, ale nebyly.
K Vánocům bych měla dostat nový mobil, ale nechci přijít o ty zprávy, tak se chci zeptat, jestli to nejde nějak udělat. Zjistila jsem, že je tam nějaká záloha Viber, tak jsem to zkusila a teď by to mělo být zálohováno, ale nevím, jak to funguje, ale spíš je to uložené v tom mobilu, ne?
Potřebovala bych, aby ty zprávy, co mám na tomto mobilu v té aplikaci, byly i v tom novém po instalaci aplikace.
Děkuji, pokud mi poradíte.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to se tu už někde jednou řešilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]