Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Sony Xperia Z - optimalizace aplikací

Od: kejikl® odpovědí: 1 změna:

Mám momentálně nefunkční tablet Sony Xperia Z (SGP321).
Pokud ho zapnu, naběhnou první dvě tři obrazovky a pak tabulka "Optimalizace aplikací 5/64).
Pokud počkám až se to optimalizuje vše, systém se restartuje a vše jede znovu, dokud se nevybije baterka.
Pokud zkusím factory reset. Podržet 5s "volume up" a "power button", nestane se nic, nebo se spustí známá smyčka.Paměťovku i sim kartu mám vytaženou.

Nevím zda jsem to zavinil nějak já.
Co jsem dělal "nestandartního" před problémem:

-Instalace a použití Teamviewer k ovládání PC.

-Tablet jsem při 2% baterce vypnul a za asi 8 hodin zapnul. Je možný, že než jsem ho připojil na nabíječku tak se při spouštění vypnul.

Nemáte někdo nějaký tip?

PS: pokud tržím tactory reset, blikne bílá dioda jednou, pak prodleva a pak dvakrát po sobě, pak prodleva a celé se opakuje.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tak jen možná pro někoho komu by se také toto stalo.
Byl vadný nějaký čip na desce. Okolo to bylo celý vyhřátý.
Výměna pouze celé komplet desky i s cipem. Cena dílu 3500 Kč.:(
Takže neopravuju.
Koupil jsem Lenovo Yoga 3 8" a msim říct, že Sony byl znatelně svižnější, VainGlory krásně plynulý nádherně vykreslený prostředí. Teď je to jak z omalovánek. Obecně i když je Lenovo mensi, tak je menší počet pixelů znát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]