Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zesílit hlas

Od: ivau odpovědí: 3 změna:

Potřebovala bych poradit, co si mám koupit či jaký microfon, pokud jsem v místnosti s člověkem a ten mluví velmi potichu, abych mu ho připnula ke klopě a bud abych měla sluchátka a či slovo které ten člověk řekne , aby se zesílilo.Ptala jsem se už v několika elektrách a zatím mě nebylo nic nabídnuto./ potřebuji vyloučit sluchátka do uší/ Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kupte si naslouchátko když blbě slyšíte. Trochu nerozumím vaší realizaci. To chcete každému kdo přijde do místnosti cpát mikrofón, abyste ho slyšela? A nebo jedniduše toho dotyčného vyzvěte, aby na Vás řval, že jste nahluchlá.

jofa*
hodnocení

0x

Potřebujete bezdrátový set -klopový mikrofón, vysílač a pro Vás přijímač s připojením na sluchátka Kvalitní systém je docela drahý.

jarina
hodnocení

0x

pomůže zvýšit hlasitost nahrávky/streamu? Samozřejmě šum může taky vzrůst

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]