Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám telefon Lenovo A2010 s Androidem. Objevila se mi tam aktualizace systému, kterou jsem odklikl.
Nyní, po aktualizaci mi nic nejde. Na cokoliv, co kliknu, tak hláška: APLIKACE XXX BOHUŽEL PŘESTALA PRACOVAT...
Nejde nic spustit a stále dokola tyto hlášky.
Co s tím? Lze nějak ta aktualizace někde vrátit zpět?
Děkuji.
Nepomohlo by v "nastavení" a v "zálohování a obnovení dat" spustit "obnovení továrních dat" - vymazat všechna data a pak nainstalovat všechny "stažené" aplikace znova? Pozor, bude smazáno vše, i fotky, hudba, kontakty a.t.d., takže vše nutné nejdřív zazálohovat, třeba na PC. Základní aplikace, "vsunuté" do Androidu výrobcem mobilu, zůstanou. Pokud máte ativní účet na Google, něco je pak možno stáhnout z tohoto úložiště. Ale na to se plně nespoléhejte. Pak je také možno spustit t.zv. Recovery System Androidu, pomocí kombinace stisku zesílení zvuku + HV a pak "obnovení systému". Jde o sice radikální řešení, ale snad by mohlo pomoci. Jinak pak možno provést novou instalaci Androidu, ten stáhnout ze stránek výrobce pro daný typ mobilu, ale to už je zase celkově podstatně složitější. Já nad tím, u jednoho "zbouraného" mobilu, špekuluji už několik měsíců (je totiž no-name) a stále sám nevím jak to jednoduše provést, i přes to, že jsem na netu už našel "přemnoho" postupů, ale zatím se mi nepodařilo žádný realizovat.
Dobrý den, po aktualizaci zařízení je potřeba jej uvést do továrního nastavení, aby se aplikovaly aktualizace.To provedete stisknutím kombinace tlačítka pro zapnutí a tlačítka pro snížení hlasitosti při vypnutém zařízení. V nabídce, která se zde objeví vyberte "Factory reset". V této nabídce se pohybuje tlačítkami pro úpravu hlasitosti a výběr se potvrzuje stisknutím tlačítka pro zapnutí.
Obnovu zařízení do továrního nastavení je také možno provést přímo v systému - "Nastavení" -> "zálohování a obnovení dat" -> "Obnovení továrních dat".
Před obnovou do továrního nastavení si zálohujte svá data, případně i vyjměte z telefonu paměťovou kartu. Pokud zařízení bude vykazovat problémy i po obnově do továrního nastavení, kontaktujte linku Lenovo na tel. čísle 312 560 560 a sjednejte si bezplatné vyzvednutí vašeho zařízení k následné reklamaci, nebo zařízení odneste ke svému prodejci, který se o její vyřízení postará.
Vojta, Lenovo Ambasador
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.