Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo jak mi pomoct? Nejde mi nainstalovat Messenger. Vždycky se začne instalovat, ale poté mi to napíše, že to nejde, že vznikla chyba -24. Přitom před tím mi to v pohodě šlo a s jinými aplikacemi také není problém.
Poraďte prosím..
Na tyhle problémy většinou zabere smazat data aplikace Google Play a odstranit její aktualizace. Vše se za chvíli automaticky natáhne znova. Možná bude potřeba se znovu přihlásit k účtu na Google Play.
Smazala jste aktualizace i data? Telefon restartujte. Jde stáhnout jiná aplikace? Pokud ano, stáhněte nějakou na pročištění cache (např. CClener) Pak také někdy pomůže odstranění aktualizací a mazání dat služeb Google. Toto jsou bohužel otravné chyby GP, které nikdo konkrétně nevysvětlí a když nezabere nic z výše uvedeného, tak vám všude doporučí uvést telefon do továrního nastavení, což mi přijde asi jako léčit bolest břicha skokem z mostu.
A ty služby google? Na GP aktuálně asi problém není, zkoušel jsem Messenger nainstalovat a šlo to.
Udělala jsem to a teď to píše zase kód chyby 905 :D -.-
A teď napodruhé už zase -24 ..
Ano, smazala. I ten CCleaner už jsem zkoušela a pořád nic.. Nešlo by to přece jen ještě nějak jinak?
Pokud jste vše z toho udělala, pak bych zkušebně stáhnul nejakou appku, co má cca 50 MB, abych ověřil, že to není problém s místem v telefonu. Pokud by toto fungovalo, pak je i možnost, že aktuální verze messengeru má s vaším founem problém. Proto bych na netu našel starší verzi a nainstalovat tu. Je tu ale riziko, že si do founu zavlečete nějaký bordel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.