Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro Visat II PLUS asi nefunguje

Od: svty* odpovědí: 2 změna:

Mám doma satelitní tuner Pro Visat II PLUS ale nemám k němu ovladač. Místo něho jsem naladil univerzal ale o to nejde. Spíž o to, že když ho naladím na televizi tak je tam černá obrazovka a šum. Když na ovladači dám menu, tak se displayi (u tuneru) něco objeví ale na obrazovce nic. Myslel jsem že to je konektorem (kabelem, spojema...) ale i když jsem to napojil přes kompozitní video (AV i SCART) bylo to to samé. Tak nevím ani jak na to něco naladit. Parabolu k tomu sice ještě nemám protože jsem to chtěl v první řadě vyskoušet. Takže pokud máte někdo nějaké zkušenosti, prosím poraďte co s tím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak víš, že to máš dobře naladěné, když nemáš obraz?

svty*
hodnocení

Jak jsem popisoval, je tam černá obrazovka a taky trochu jiný šum. Při přepínání (jsou na tuneru tlačítka na přepínání a jedno na vypínání) šum na chvilku utichne a pak opět začne. A při vypnutí černá obrazovka zmizí a objeví se klasické "zrní".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]