Nejste přihlášen/a.
Prosím mám d va televizory napojeny na jednu anténu,je možno zapojit ještě třetí? Anténu mám na půdě,jeden televizor je v prvním patře a druhý v přízemí,odkud mám též napájení zesilovače u antény.Třetí televizi bych chtěl mít také v přízemí,patčilo by to rozbočit u toho v přízemí? Dík
Dole v přízemí ti stačí "TV rozbočovač typu 1vstup-2výstupy do 860 (nebo 1000)MHz průchozí pro napájení". Nepotřebuješ ten satelitní rozbočovač do 2400MHz.
Příklady zde: 1, 2, 3, 4, ... vyber podle konektorů, které máš (buď ten šroubovací "F"s tím čouhajícím drátkem uprostřed nebo nástrčný "IEC"s kolíkem uprostřed).
Napájej to jen z jedné televize, pokud koupíš ten rozbočovač s průchodem napájení z obou výstupů!
kvalitni kabel, aktivni rozbocovac (i pasivni podle sily signalu), f konektory, kvalitni antena
Jo kabel mám ok,jen se ještě optám pokud použiji aktivní rozbočovač nebude vo vadít že mám napájení zesilovače k anténě? Aby se to nějak nerušilo? A jestli tomu rozumím tak čím větší je číslo na výstupu rozbočovače např.3,5db tak je to lepší?
Jestli je to pasívní rozbočovač, tak těch 3,5dB je ztráta Tedy čím větší, tím horší
3dB (resp. -3dB) je ztráta vzniklá ideálním rozdělením na 2 stejné poloviny (10-3/10 = 0,5)
Aktivní rozbočovač: asi bude záležet typ od typu. Osobně bych asi nechal napájení antény na tom aktívním rozbočovači a v TV to napájení vypnul.
Ty ale akt.rozbočovač nepotřebuješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.