Nejste přihlášen/a.
Prosím lze propojit přehrávačMP3 do zdířky AUX u Hifi věže tak aby to hrálo? Děkuji moc.
S patřičným propojovacím kabelem ano. Někdy může být trochu problém s malým výstupním napětím z přehrávače, který nemusí vstup plně vybudit, ale hraje to.
Aby se získal co nejlepší odstup od šumu, je zpravidla optimální na přehrávači nastavit hlasitost cca na 2/3, respektive co největší hlasitost, při které ale ještě spolehlivě nezkresluje. Nebo nižší, pokud by hrozilo přebuzení vstupu zesilivače.
MP3 samozřejmě musíte s věží propojit sluchátkovým výstupem, tedy kabel 3,5 Jack x cinch. Na USB konektoru audio signál není. S napájením se buď smíříte bateriovým, nebo to budete krmit nějakým USB zdrojem, ale je tam velká pravděpodobnost, že to bude zanášet bordel do signálu.
Jen mám trochu problém,nemohu sehnat kabel. Věž má vstup CINC ale mp3 je vlastně na výstupu jako USB FLASH.Tak tu jsem asi v p...
USB konektorem se MP3 přehrávač asi k audiovstupu na věži připojovat nebude, že?
Copak ten MP3 nemá zdířku na sluchátka?
Takový kabel mají kdekoliv, vypadá asi takto:
Tak jo má to jack 3,5 omlouvám se ale jsem laik tak jsem myslel že jde přenos zvuku i z USB a děkuji všem za odpovědi moc za rady.
USB je jen pro přenos digitálních dat, to znamená přenos souborů ve formátu MP3 z počítače do přehrávače aby měl co hrát, do vstupu AUX musí jít analogový signál a ten je přítomen ve zdířce na sluchátka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.