Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MP3 a AUX

Od: jovik* odpovědí: 6 změna:

Prosím lze propojit přehrávačMP3 do zdířky AUX u Hifi věže tak aby to hrálo? Děkuji moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S patřičným propojovacím kabelem ano. Někdy může být trochu problém s malým výstupním napětím z přehrávače, který nemusí vstup plně vybudit, ale hraje to.

doplněno 26.11.16 22:16:

Aby se získal co nejlepší odstup od šumu, je zpravidla optimální na přehrávači nastavit hlasitost cca na 2/3, respektive co největší hlasitost, při které ale ještě spolehlivě nezkresluje. Nebo nižší, pokud by hrozilo přebuzení vstupu zesilivače.

doplněno 28.11.16 21:03:

MP3 samozřejmě musíte s věží propojit sluchátkovým výstupem, tedy kabel 3,5 Jack x cinch. Na USB konektoru audio signál není. S napájením se buď smíříte bateriovým, nebo to budete krmit nějakým USB zdrojem, ale je tam velká pravděpodobnost, že to bude zanášet bordel do signálu.

audio-video-kabely.heurek/...

jovik*
hodnocení

Děkuji moc,zkusím

jovik*
hodnocení

Jen mám trochu problém,nemohu sehnat kabel. Věž má vstup CINC ale mp3 je vlastně na výstupu jako USB FLASH.Tak tu jsem asi v p...

USB konektorem se MP3 přehrávač asi k audiovstupu na věži připojovat nebude, že?

Copak ten MP3 nemá zdířku na sluchátka?:-D

doplněno 29.11.16 08:33:

Takový kabel mají kdekoliv, vypadá asi takto:

nej-ceny.cz/...

jovik*
hodnocení

Tak jo má to jack 3,5 omlouvám se ale jsem laik tak jsem myslel že jde přenos zvuku i z USB a děkuji všem za odpovědi moc za rady.

USB je jen pro přenos digitálních dat, to znamená přenos souborů ve formátu MP3 z počítače do přehrávače aby měl co hrát, do vstupu AUX musí jít analogový signál a ten je přítomen ve zdířce na sluchátka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]