Nejste přihlášen/a.
včera jsem napojil do myho auta zesilovač a sub kdyš je auto nenastartovaný tak to hraje normálně ale pokud nastartuju tak signál jakoby začne rušit a sub začne skřípat tak jak jdou otáčky motoru.Vypadá to na vibrace...napájecí kábel mám zatím volně ale skusím ho přidělat všude možně kde to jen půjde.Další problém je že kabel Remote mám napojený na Remote v rádiu jenže Zesik by se měl uplně vypnout pokud vytáhnu klíčky.Jenže na zesiku svítí dál Čudlík Power což znamená že zesik je furt aktivní a žere baterii ne?Poradí mi někdo prosím
Kostra by měla být dobrá v kufru sem našel další věci co byly ukostřené tak sem to dal na to samé místo.Rádio by mělo být dobré dá se na něj zapojit i samotný sub.když odpojím kábl Remote od zesiku tak čudl Power přestane svítít,Rádio se vypne po vytáhnutí klíčku,Pokud odpojím
remote od zesiku tak Power přestane svítit a zesik a sub nefunguje vůbec,S tím káblem od spínačky to skusím tohle mě vůbec nenapadlo děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.