Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk u televize

Od: rychteramilan odpovědí: 2 změna:

Všem třem kteří mi odpověděli na moji otázku ohledně nalladění nebo vylepšení zvuku u televize SHARP moc děkuji.Je to asi tok: slyším dobře,zvuk nahlas nedávám,všechny varianty nastavení zvuku jsou nezávisle na mém názoru na kvalitu zvuku odskoušené více lidmy (mladšímí)- výsledek stejný. Souhlasím s názorem, že se jedná o levnější typ televize (jak pro koho)stála 8000,Kč. Moje blbost je,že jsem ji koupil v prodejně kde by snad pro hlučné prostředí nešla řádně vyzkoušet.Tak ,že jse ji vybral,podle velikosti,vzhledu,a obrazu.Stejně mi přinesli jinou než byla vystavená,zabalenou v krabici,zprovoznil jsem ji až doma. U reklamace si velkou naději nedělám,takže mi asi zbývá ta varianta s přídavnými reproduktory.Kdyby mi ještě někdo mohl poradit jaké koupit (aby nebyli dražší než televize),a jak jsou označeny zdířky do kterých se zapojují,nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Všem semoc omlouvám,určite Vás už unavuji . Předem moc děkuji Milan

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel56*
hodnocení

0x

Já jsem to vyřešil že jsem do výstupu pro sluchátka připojil normální repráky co jsou k PC a v pohodě záleží na Vás jaké si vyberete třeba dřevěné ale já mám normálni asi za 200 Kč a jsem spokojý sice jefakt že nehledám nějakou extra kvalitu.

rychteramilan
hodnocení

Vážený pane děkuji za velmi užitečnou radu,podařilo se,ještě jednou díky. Milan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]