Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční jedno slucháko

Od: danner122 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den asi pred cca 3 mesícema jsem kupoval sluchátka od xiaomi a tedka mi najednou přestalo funkovat jedno sluchátko hraje strašně slabě ( levý).. Stalo se to taky nekomu?

beryko.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,
u těchto levných variant nemůžete očekávat kvalitu. Chyba a problém se sluchátky vychází z 99 % z nešetrného chování k nim a 1 % z náhody... Viz obrázek, tato místa jsou nekritičtější. Doporučuje se je oblepovat tlustou izolačkou. Oddálí to prý jejich úmrtnost.

Jinak já už jsem přesedlala na tato sluchátka Sony NWZ-W273S (slouží zároveň jako MP3 přehrávač), odpadlo mi tím zbytečné utrácení za porouchavé ťamanské špunty.

Nefunkční jedno slucháko

hodnocení

0x

Řádně zastrčit konektor, musí cvaknout ;)

marcel*
hodnocení

0x

nj, sluchátka... cena odpovídá kvalitě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]