Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo K5 plus řazení sms

Od: jiri2662 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

chtěl bych poprosit o radu. Od včerejšího večera když mi někdo pošle sms, tak se mi automaticky nezařadí na první místo v seznamu příchozí sms. Při otevření sms musím lisotvat sms úplně na začátek sms (směrem nahoru) sms nepokračuje za sms poslední příchozí. Neví někdo čím by to mohlo být nebo co s tím. Předem děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiri2662
17.11.16 23:15
hodnocení

Vyřešeno

tomas11*

hm - sice většinou mažu SMS po přečtení nebo vyřízení , ale stejně by jste nám mohl prozradit co jste měl asi blbě nastaveno abychom se poučili.
Dík a zdar.

doplněno 18.11.16 19:26:

tak dík za reakci - 1000 SMS u jednoho kontaktu to je fakt síla.;)

jiri2662
hodnocení

Jistě že se podělím. Jak už jste sám napsal mažete sms po přečtení. Já jsem si uchovával sms konverzaci. Bohužel dospělo to do té míry že jsem měl okolo 1000 sms u jednoho kontaktu, které jsem musel vymazat. Pak se sms vrátili do původního stavu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]