Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má tu někdo iOS?

Od: lukas64 odpovědí: 2 změna:

Mám 2 otázky :

1) pokud mám součastně zaplá mobilní data a Wi-Fi, čerpám internet z omezených dat nebo z Wi-Fi připojení?

2) Aktualizace aplikací na pozadí - může mi někdo vysvětlit ten pojem "na pozadí"? to jsou aplikace které jsou spuštěné
přepínačí aplikací (multitasking) , nebo i některé jiné?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jsi připojen na WiFi, bere mobil internet přes WiFi, až při jejím "výpadku" přepne na data operátora. Prostě pokud je zapnuté a funkční obě, WiFi má přednost.

Na pozadí znamená třeba synchronizace e-mailů, aktualizace widgetu s počasím, notifikace o nových videích z youtube, zprávy na nějakém messengeru. Prostě aplikace, které nejsou přímo aktivní, ale je aktivní na pozadí nějaký jejich proces starající se o aktualizaci dat.

mishakali
hodnocení

0x
Zdravím.
Pokud máte zapnutou Wi-Fi, je nahoře znázorněna ikona a net funguje přes ni. Aplikace na pozadí jsou ty, které máte spuštěny na pozadí a povoleny. Např. Počasí, update, akcie, viber atd. Můžete si u nich vybrat zda můžou čerpat mobilní data nebo jen pres Wi-Fi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]