Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání hovorů

Od: radim3* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím o radu,zda-li někdo má zkušenosti se vztahem mobilního internetu a mobilu.Mám Huawei Mate 8,všefunguje jak má,LTE nepoužívám,ale pokud mám nastavenou sít na 3G,tak mi padají hovory,jakmile ji přepnu na 2G je najednou vše v pořádku a ani jeden hovor nespadne.Signál je plný přímo ve městě.Jelikož 2G je citelně pomalejší než 3G,tak mi dejte radu co s tím.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

nic s tím...plný signál neznamená kvalitní data, asi tak...

radim3*
hodnocení

Takže to nechat na 2G...Jde jen o to,že při 2G se načítají mailové schránky šíleně pomalu.Ale zase mi nespadne ani jeden hovor.

111®

ony si ty systémy řídí ryclost podle chyovosti, pokud je chybovost vysoká, rychlosti se snižují automaticky, když je chybovost nevyhovující, spojení se zruší...a je celkem jedno jestli je to G2 nebo G3...navíc každý systém užívá jiné frekvence a to podstatně rozdílné, nevím to přesně ale žekněme že G2 je na frekvenci 900MHz a G3 na frekvenci 1900MHz, a tí pádem každé frekvenci vadí jiné překážky, G3 je náchylnější se přes překážku dostat...

radim3*
hodnocení

Děkuji za vysvětlení,od LTE jsem upustil protože po vytočení čísla jsem čekal i 20 vteřin než mně to spojilo s volaným-myslím tím první zvonění a nejsem sám,kdo to postřehl,ale hovor nepadl,u 3G padají,u 2G ne.Do O2 raději volat nebudu,všichni víme proč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]