Nejste přihlášen/a.
Dobrý den má někdo z vás zkušenosti s iPhonem 5S? verze 9.3.2.
Natočil jsem s ním krátké asi dvouminutové video, pak asi devítiminutové video plus několik fotek, ale při přetahování do počítače (Windows XP) mám problém - to krátké video plus všechny fotky se zkopírovaly do PC, normálně jako vždy jindy předtím, ale toto jediné devítiminutové video nejde.
Připojím iP k počítači - spustí se "Průvodce instalací skeneru a fotoaparátu - kliknu Další - objeví se jednotlivé obrázky a videa (ty si odkliknu - tím si je vyberu) Vyberu si toto jediné video - kliknu Další - tam naskočí okno kam se to uloží v PC (název a umístění) - kliknu na Další a naskočí okno Kopírování snímků, tam probíhá zpracování videa (naskakuje zelený proužek 0-100%). Doběhne to do 100%, ale nic se dál neděje, až tak po 2-3 minutách vyskočí malé okénko
"Aktuální obrázek nelze zkopírovat. Chcete-li obrázek zkopírovat, klikněte na opakovat, jestli chcete kopírování ukončit, klikněte na storno..."
Opakovat, nejde, když kliknu na Storno, tak to napíše
"Dokončení průvodce sken a fot. se nezdařilo",
pak
"Průvodce kopírování obrázků nedokončil, protože došlo k chybě, viz podrobné chybové informace"
A v těch podrobných informacích na které si kliknu je
"Nespecifikovaná chyba"
Prostě to video nedostanu do počítače. Poradíte mi prosím co s tím, nebo je to spíš na servis, aby to z toho nějak vytáhli a nahráli na flashku?
Děkuji.
Prostě vždy tam běží dva zelené proužky - nahoře "Zpracování obrázku" a dole "Kopírování obrázku". Jen na tomto jediném videu se to zasekne na 100% toho prvního, ten dolní tam chybí. Pak naskočí to okénko že nelze zkopírovat atd...
Ufff, tak už se to konečně povedlo. Ono to video mělo 434 MB!
Musel jsem kliknout "Tento počítač" - tam byl vidět "XXXX-iPhone", kliknout aby se to otevřelo co v něm je - pak kliknout pravým tl. na to video, vyskočila tabulka a v ní kliknout na "Uložit do Obrázky" - uložilo se to do obrázků a pak jsem to pomocí "Vyjmout" a "Vložit" uložil kam jsem potřeboval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.