Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena led barvy na Lenovo

Od: martinrais odpovědí: 7 změna:
kdo mi poradi,mam Lenovo PB1-750M android 6.0.1 a chtel bych aby se led dioda na upozornovani dala nastavit tak,aby sms a hovory byly odliseny kazda treba jinou barvou,vyzkousel jsem uz neco,ale marne,diky moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

teď jsem se asi 5min rypal v telefonu a nemožu to ani za boha najít...vím, že jsem to někde viděl a zkoušel to

a nebo si to možná pletu s Whatsuppem?:(

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

toho lze prý docílit těmito androidími APPkami. Smartphone nevlastním, nemohu tedy vyzkoušet. *nevi*

Light Manager - L/...; Light Flow - LED /...; LED Blinker Notif/....

rora*
hodnocení

0x

Moje Lenovo P1m mělo diodu pouze bílou. Tedy ač whatsapp nabízí změnu barvy, pokud to neumí telefon, nelze použít.

hodnocení

0x

Lenovo nejspíš u svých modelů nepoužívá RGB LED s kterou lze docílit jakoukoliv barvu a pomocí výše zmíněných aplikací pak zvolit na jakékoliv upozornění zvláštní barvu. U mého Lenovo je pouze modrá a červená. Modrá na všechna upozornění a červená na indikaci nabíjení.

krtek*

ano, takto má i já...a opravdu v nastavení whatsappu mam možnost asi 10 barev...

vojtal*
hodnocení

0x

Bohužel, toto nastavení v základu změnit nelze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]