Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný bedničky

Od: weadon83 odpovědí: 11 změna:

Čus, chci se zeptat, máte někdo dobrý zkušenosti s nějakým repráčkem okolo 1000?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

doporučuji přišetřit 500 a koupit Crono, reprosoustavy-reproduktor/...

provedení není moc dobré, ale zvuk je velmi dobrý. Ani subwoofer ti chybět nebude.

doplněno 15.11.16 14:09:

aha, to má být přenosné? Tak tohle to určitě není *smich*

Levný bedničky
weadon83

Jako tohle je taky teoreticky "přenosný" :DD a mám k tomu i posilku :D

fex
hodnocení

0x

Bambus,

já mám zkušenosti s tímto: tsbohemia.cz/...

Stálo to kolem 1500 tuším před několika lety a stále spokojenost.

hodnocení

0x

Nedávno syn kupoval tyto

alza.cz/...

Reproduktory 2.0, 28W, vstup pro sluchátka, USB napájení, podsvětlené ovládací prvky

Cena 650 ,- A byli jsme mile překvapeni zvukem .

USB napájení a 28W, už z principu bych je nekoupil :)

Mohu znát důvody těchto obav nebo co čekat za problémy? Děkuji ptám se jako laik.

Že reproduktory napájené z USB nemohou mít reálně takový výkon. USB standardně při 5V umí dodat proud 0,5A (což je 2,5W), reálně v počítačích kolem 1A zvládají (5W). Lepší USB nabíječky umí dodat kolem 2A (10W). Do deklarovaných 28W ovšem stále hodně velký kus chybí. Netvrdím, že 10W je málo, může to hrát relativně dobře, ale jde mi o nepravdivé údaje.

Děkuji rozumím syn měl u počítače stáré malé Geniusy 1w a tyto jsou zvukově jinde i když nemají ten výkon děkuji za odpověď.

weadon83
hodnocení

0x

Jako jo vypadaj dobře, ale já bych spíš něco, co má třeba svojí baterku, aby to šlo přenášet a tak, prostě aby nebyl závislej na zásuvce :). Prostě třeba nějaký bluetoothový, s dobrou výdrží.

fex

Tak to potom mám zkušenost s tímto. Je to boží, ale taky za boží cenu:

datart.cz/...

Za 1000 kč asi nic pořádného nekoupíte

weadon83

to je trošku mimo mojí cenovou kategorii :D spíš sem koukal na něco okolo tý 1000.. prostě něco levnějšího, zatim jsem si vybral 2 favority, jeden je lamax beat se-1 a druhej je gogen BS, ale víc se mi líbí ten lamax..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]