Dobrý den, mám v telefonu této vir; virus database expired. Neví někdo co je to za vir? Jak ho odstranit? Může to něco způsobit v telefonu např. poškodit sim?
To není virus, to je hláška, že máš zastaralou, prošlou databázi virů v antivirovém programu. Při připojení na Wi-Fi nebo přenos dat by se měla databáse automaticky aktualizovat.
dita*
Když zapnu Wi-Fi je pravda že se mi automaticky zapne internet ale nic to nenacte jen bílou obrazovku. Někdy se stane že to načte nějakou reklamu o tom že jsem vyhrála iPhone 7. A někdy se také stává že mi to ukáže na nějakou aktualizaci ale když dám z aktualizovat tak to po mě chce telefonní číslo nebo opet zůstane bílá obrazovka. Mohl by jste mi Teda poradit jak to zaktualizovat?
Po mnoha pokusech,kdy jsem vyzkoušel všechny možné a nemožné aplikace,jsem zjistil,že jediný antivir,který je k užitku,je Kaspersky.Ostatní vůbec nic nezachytí,jsou jen zdrojem reklam a k ničemu.Ale pozor.Zádný antivir pro android Vám vir neodstraní!To zase dokáže pouze aplikace Lucky patcher v plné full verzi.Takže pouze třeba z apkpure.com nainstalujte Kaspersky,pak dejte projet celý mobil,podívejte se,co vám označil jako virus a pak pomocí Lucky odinstalujte.Pak zase Kaspersky odinstalujte pryč,protože hrozně žere energii.Každopádně Vám doporučuji dát root pomocí Kingo root a nainstalovat apky - total commander,busy box,supersu 2.65,mx player.A taktéž apku System app remover a pomocí ní vykopat všechny nesmysly,co tam v androidu máte a nepotřebujete.Jo a na google play se vybodněte,běžte na apkpure.com,ten je daleko lepší,rychlejší a přehlednější.Podívejte se ,jestli tam nemáte viry jako engriks,engrils,com.android.vson,co.android.sync,adobe.air,gogle.pay.upate atd.Hlavně si nenechte napovídat v různých forech a návodech,že jediná pomoc je přeinstalace nového systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.