Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virus database expired-jak ho odstranit z tel

Od: dita* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám v telefonu této vir; virus database expired. Neví někdo co je to za vir? Jak ho odstranit? Může to něco způsobit v telefonu např. poškodit sim?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To není virus, to je hláška, že máš zastaralou, prošlou databázi virů v antivirovém programu. Při připojení na Wi-Fi nebo přenos dat by se měla databáse automaticky aktualizovat.

dita*
hodnocení

Když zapnu Wi-Fi je pravda že se mi automaticky zapne internet ale nic to nenacte jen bílou obrazovku. Někdy se stane že to načte nějakou reklamu o tom že jsem vyhrála iPhone 7. A někdy se také stává že mi to ukáže na nějakou aktualizaci ale když dám z aktualizovat tak to po mě chce telefonní číslo nebo opet zůstane bílá obrazovka. Mohl by jste mi Teda poradit jak to zaktualizovat?

Tak to bude hláška způsobená virem, většinou se chytne na erotických stránkách :)

dita*
hodnocení

Dá se to nějak odstranit nebo to budu mít na furt v tel?

hodnocení

0x
Po mnoha pokusech,kdy jsem vyzkoušel všechny možné a nemožné aplikace,jsem zjistil,že jediný antivir,který je k užitku,je Kaspersky.Ostatní vůbec nic nezachytí,jsou jen zdrojem reklam a k ničemu.Ale pozor.Zádný antivir pro android Vám vir neodstraní!To zase dokáže pouze aplikace Lucky patcher v plné full verzi.Takže pouze třeba z apkpure.com nainstalujte Kaspersky,pak dejte projet celý mobil,podívejte se,co vám označil jako virus a pak pomocí Lucky odinstalujte.Pak zase Kaspersky odinstalujte pryč,protože hrozně žere energii.Každopádně Vám doporučuji dát root pomocí Kingo root a nainstalovat apky - total commander,busy box,supersu 2.65,mx player.A taktéž apku System app remover a pomocí ní vykopat všechny nesmysly,co tam v androidu máte a nepotřebujete.Jo a na google play se vybodněte,běžte na apkpure.com,ten je daleko lepší,rychlejší a přehlednější.Podívejte se ,jestli tam nemáte viry jako engriks,engrils,com.android.vson,co.android.sync,adobe.air,gogle.pay.upate atd.Hlavně si nenechte napovídat v různých forech a návodech,že jediná pomoc je přeinstalace nového systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]