Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je 16GB málo?

Od: vysocinka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, koukám se na telefon xiaomi redmi S3 mobilni-telefony.heureka./... jeho uživatelská pamět je 16 GB. Je to málo? Nebo to stačí běžnému uživateli? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Běžnému uživateli tato kapacita běžně postačí.

já měl před pár lety 256MB a dalo se s tím žít. 16 bude stačit a kdyžtak si pořídíte přídavnou SD kakrtu (ty mají třeba až 256GB)

hodnocení

2x

Hlavně nekupovat od fyrmy BERYKO. Koupil jsem MI4 mám ho cca 8 měsíců. Stále se restartuje . Beryko ho mělo na reklamaci 30 dní a závada se neprojevla. Já pozoruji restart 10 x denně. Už fyrma nekomunikuje. Jinak je to skvělý foun. Minulý týden volal pán( dal jsem svoji recenzi na Heureku a přidal svoje tel. číslo ), že mu Beryko poslalo "nový" mobil , který byl odřený a nejde zapnout. Komunikace taky 0 . Manželka má Redmi 2. Za ty peníze skvělé telefony, akorát nebrat od Beryka. Jinak je k dispozici zdarma icloud xiaomi,ted nevím jestli 5,nebo 10 gb. Takže pro normálního člověka je 16 gb dost.

vernon
hodnocení

2x
Běžnému uživateli stačí i 8GB.

vilik*
hodnocení

0x
Vy jste se tu ptala na mobil do 5 tisíc. Takže radím mobil xiaomi ve verzi Global s pásmem 800 Lte a pokud je to možné i ve verzi 3/32.
Nezdá se to, ale loňská nejprodávanější paměť 1Gb už není nejvhodnější a to samé může být za rok s 2Gb, prodávanými letos.
Těch 16GB jinak můžete snadno zvýšit pomocí paměťové karty, ovšem za cenu používání jen jedné SIM. Druhá SIM přidat lze opatrným ořezem a spojením s paměťovou kartou, protože společný slot na pamět i SIM má navzájem oddělené nezávislé konektory, ale není to práce pro každého a nemusí se povést.
Proto doporučuju verzi prime Global 3/32.
Jistě, je možné, že internet a náročnější aplikace nevyužíváte, nemáte 2 Simky, nefotíte a nic neukládáte do mobilu. V takovém případě verze v odkazu bohatě postačí.

hodnocení

0x

Pokud toho nebudete ukládat na paměť moc, tak paměť stačí. Ale z těch 16gb si pár GB ubere Android.

vysocinka*
hodnocení

děkuji moc za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]