Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit. Před cca. měsícem jsem si koupil dle sdělení na internetu odolný mobil Blackviw BV 5000 za cenu 3800 Kč. Mobil je opravdu robustní, má velmi silnou baterku, LTE atd. Je to čínský výrobek. K telefonu byla přidána folie na mobil. ( kasa.cz ho má aktuálně za 4 990 Kč) Obal či tvrzené sklo nejsou k sehnání.
Bohužel nedávno mě mobil v autobuse spadnul tak nešťastně, že se mě udělala na telefonu prasklina a je poškozen i dislej ( 2 černá fleky na displeji). Bylo to z výška cca. 0,5 metru. Dost jsem četl na tento mobil stížností ohledně poškození displeje, neboť ten je vystouplý a sklo praská. Telefon je v záruce 24 měsíců.
Dnes jsem zjišťoval v jednom servisu, že komplex. výměna skla+displej+práce vyjde celkem na 2 150 Kč.
Vyplatí se investovat peníze do opravy displeje? Co mě poradíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.