Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější mobil

Od: harry potter* odpovědí: 36 změna:
Poraďte, kde ho sehnat / značka , typ, u kterýho operátora... Stačí ten úplně nejobyčejnější a nejlevnější *stop* Bez paušálu! Díky

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
harry potter*
Dík... Mrknu se TAm *stop*:)
harry potter*
...no tak to asi nebude TO VONO
miljan*
Potom zbývají bazary,když tam budou drahé,tak potom popelnice a smeťáky.
harry potter*
jde mi o nejlevnější NOVÝ telefon / asi to bude nějaký v nabídce některého z operátorů... v akci... *nevi*
harry potter*
Třeba je na to nějaký specializovaný web... *nevi* nevím...
miljan*
Weby mobilních operátorů,ale otázka:co je to levný mobil,samostatný, neblokovaný jsem viděl za 1850,-Kč.V sadě s předplacenou kartou je samozřejmě dražší,na paušál je cena telefonu nižší,ale člověk se musí"upsat".
miljan*
Ještě jinak.Zhruba před půlrokem jsem se o mobily zajímal více,měl jsem trošku přehled.Můj poznatek je asi takový:Ceny mobilů jdou dolů,ale zastaví se na určité ceně a potom rychle mizí z prodeje,jsou nahrazeny novým typem a tak pořád dokola.Např. Siemens A60 je nejlevnější mobil s barevným displayem na trhu.Cena od 2390,- do 1999,-Kč.Na trhu je zhruba přes rok.Počítám,že jeho cena už níž nepůjde.Nejlevnější s monochromatickým displayem byl za 1850,-Kč,značku nevím.S A60 má pouze základní funkce,ale to stačí,GPRS třída 4-1 jako u SE610 za 5000,-Kč.
wzcom
no bud si ho muzesh koupit, v tech nejlevnejsich shopech coz je ale sedej/cernej dovoz, a riskujesh tim, ze pri poruse ti ho v orig servisu nevemou.. ale da se tim i tak hodne usetrit... a nebo si priplatit a koupit ho urcenej pro ceskej trh s orig zarucakem... a nebo se mrkni na www.bazar.cz

harry potter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ještě jednou všem:

- nejlevnější NOVEJ a legálně koupenej mobil s veškerou dokumentací

- bez paušálu a jedno jaká značka, rok výroby, atd.

- jedno u kterýho z těch tří slavnejch operátorů by byl případně v akci

Řekněme, že je to telefon pro mojí starou tetu, jde jen o to"bejt ve spojení"...

wzcom
no akce u operatoru bejvaj vetsinou se soucasnym podepsanim smlouvy takze u operatora to asi nema smysl takze jestli chcesh dobrej e-shop kterej patri k tem solidnim, mrkni na mobilhouse.cz nebo kasa.cz a tam si vyber... ;)
harry potter*
budu muset... :) njn * Díky
miljan*
Dobré je si vyhlídnout nějaký mobil,vložit do Googla,vyhledat e-shopy a prohlídnout a porovnat ceny,ale pod dva toho moc nebude.U operátorů v akci mívají většinou nové modely,cenově vzdálené od levného telefonu.Koupil bych nedotovaný odblokovaný mobil,k tomu kartu od vybraného operátora/cca 150,-Kč/ a kupon.

harry potter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Miljan :) Taky díky... to bude cesta. Původně jsem myslel kdyby to tu někdo věděl rovnou, že bych to nemusel až tak hledat * Budu se tomu muset zavěnovat, aby měla teta radost a kámoše s anténou :)
miljan*
V kamenných obchodech jsou o něco dražší,je dobré si ho tam osahat,podívat se jestli bude vyhovovat velikost písma /záleží jak dobrý má teta zrak/,způsob ovládání atd. ,poděkovat a koupit v e-shopu.
harry potter*
jj:) Díky * bejt to pro mě, tak mám dávno vybráno + paušál. Stejnak to asi nakonec udělám tak, že vezmu něco od T-Mobile v nabídce nějaký tý vánoční a bude... Prostě dostane teta dárek a na to už se nedá nic říct. :)
al bunda*
duke*
Treba www.kasa.cz. Ale ja osobne bych radeji vyuzil nejakou specialni nabidku operatora. Vetsinou to ovsem ma sva omezeni (smlouva na 2 roky, blokovany telefon...), ale zase usetris spoustu penez a muzes mit i nejaky z novejsich telefonu za dobrou cenu.
deamoniac
co ted ta akce T-Mobile? koupíš si kredit a je to!
duke*
Ne, jen to ne. T-Mobile nikdy vice!
harry potter*

T-Mobile nikdy více? A co tedy *nevi* EuroTel mi kvůli cca 300,- CZK zrušil moje léta registrovaný číslo, na kterym jsem jim provolal za spousty tisíc na paušál - prej poslali nějaký dopisy (prej ne doporučeně) - nedošly... Když jsem si po nějaký době chtěl to číslo, který všichni moji známí znaj, obnovit, bylo už zrušený! Pak už vlastně nebyla jiná volba, protože EuroTel debilní už nikdy a Woskar jsou vysílačky - moc neprovoláš, protože se nedovoláš. Mezi sebou navzájem tak možná... Možná! Někdy... Ale z ostatních sítí se dovolat někomu na Woskara je zázrak! Navíc se sami přiznávaj k tomu, že stále ještě teprve pokrejvaj. Ale zatim asi Nuselák, psy, auta a budky na nákupní vozejky :)

A tak jsem tehdy šel rovnou přes ulici - do T-Mobile / jsem spokojenej jejich zákazník a zatim žádnej problém! Takže asi tak...

deamoniac
To by mě zajímalo proč. Nechci vyvolávat boj, který operátor je lepší ale Eurotel mě několikrát zklamal. T-mobile zatim ne. 2Harry to neni problém ne? ten kredit provolat! zlus zavolat operátorovi ten rád poradí! :):)
harry potter*
Jasná řeč :) Přesně tak... A ten kredit? To se provolá bez problémů samozřejmě :)
harry potter*
Asi myslíme tu stejnou akci... Maj tam i NOKIA telefon, zaplatim asi 2.900,- a je to až do června k provolání, telefon za 1,- CZK :) Twist sada... Něco se ještě prej dá odečíst na základě získanejch bonusovejch bodů co tam mám za paušál... :) Asi to vyřešim takhle nakonec *stop* Nebo myslíš jinou?

duke*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Proc ne T-Mobile? Protoze Eurotel nabizi mnohem vice vyhod, je levnejsi a vice si vazi zakazniku. Byl jsem pausalnim zakaznikem T-Mobilu dva roky, provolal jsem vice jak 30 000 Kc a vite, co jsem od nich dostal za vernost? Pitomy kredit v hodnote 400 Kc! Zadne odmeny, zadne vyhody, zadne darky. A to nemluvim o chovani jejich operatoru! Nekdy se s nima nedalo ani poradne domluvit, jak ty zenske byly neprijemne. Ted jsem u Eurotelu a je vsechno jinak. Hned na zacatku dostanete darek (volne minuty, kb na wap, mms...), zdarma dalsi dve SIM karty, kazdeho pul roku zdarma 500 Benefit bodu + samozrejme tolik, za kolik provolate. Pristup operatoru je bezvadny, doslova vas nechteji pustit :)! Porad se pta, jestli nahodou jeste neco nepotrebujete, nebo jestli vas neco nezajima. Operatorky jsou mile a dobre se s nimi mluvi. U Eurotelu mam 90 volnych minut a 230 volnych SMS za necelych 600 Kc mesicne. A u T-Mobilu? Tam jsem mel 80 volnych minut a 0 volnych SMS za skoro stejnou cenu = u Eurotelu jako bych mel navic 230 SMS! Oskara zde neuvadim, protoze to je kapitola sama o sobe *smich*! Takze co z toho plyne? EUROTEL, JEDINE EUROTEL. To je muj nazor. Nazor cloveka, ktery muze porovnat.
deamoniac
*smich*to mě fakt dostalo, Dárky? *smich**smich* já nemám teda telefon kvůli dárkům!
harry potter*
Raději budu bez dárků a bez Eurotelu :) Taky už můžu porovnávat - a tak jsem u T-Mobile... Ale o tom ten svět neni naštěstí...
kocour*
to je pekna blbost co tady pises
kalfi

duke*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Vy jste to ale asi nepochopili. Tady jde o celkovy pristup. Eurotel si proste svych zakazniku vice vazi a snazi si je udrzet. U T-Mobilu jsem za cele dva roky nemel jedinou vyhodu, nedostal jsem zadny darek za vernost apod. Operatorky se k vam chovaji, jako k jednomu z milionu (u Eurotelu jste jeden z jednoho, ted volate pravy vy, vy potrebujete pomoc a taky ji dostanete). Po dvou letech a provolanych 30 000 mam kredit 400 Kc - tak nevim, jak to mam chapat? Jako vysmech?

Ale dobra tedy, pokud vam nejde o pristup, zkuste se nad tim zamyslet alespon z te financni stranky. U Eurotelu usetrim mesicne cca 300Kc, coz je sakra velky rozdil (7 200 za 2 roky)!

Proc si treba myslite, ze vetsina firem a podnikatelu ma prave Eurotel? Protoze Eurotel ma rozhodne vic co nabidnout.

Ale nechci tady nikomu rikat, jakeho operatora ma zvolit, to je kazdeho vec. Tenhle server se jmenuje Poradte, tak radim *frajer*.

harry potter*

Ještě jednou zareaguju:

- to Ty jsi nečetl a nepochopil co jsem zde psal...

- nemohu si celkový přístup T-Mobile vynachválit

- celkový přístup EuroTelu byl ten, že jsem přišel o parádní telefonní číslo

- že by T-Mobile nenabízel ani jednu výhodu a ani jeden dárek JE NESMYSL a každý zde to musí vědět

- operátorky se ke mě zatím chovaly a chovají skvěle / u EuroTelu to byla hrůza při každém"problému"i zavolání

- jde mi o přístup ke klientům, právě proto jsem u EuroTelu skončil / spíše on u mě!

- většina firem a podnikatelů pokud má EuroTel - tak proto, že to byl první operátor a že Paegas byl divnej a nesympatickej tak nějak celkově (muj názor)

- je to každýho věc ta volba, souhlas *stop*

:)

deamoniac
pěkné, vskutku pěkné, já jsem taky fanda T-Mobile a hodně se změnilo od dob Pegasu!*frajer*
harry potter*
Nastesti... :) Protoze jinak Paegas jsem jako Paegas nemel moc rad *stop* a Woskar je Woskar (vysvetleno vyse)...

nakiro*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jo o jednom starim Alkatelu bych věděl (100kč)...
harry potter*
Osobně já už žádnej neshánim :) Ale díky za nabídku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]