Nejste přihlášen/a.
Ještě jednou všem:
- nejlevnější NOVEJ a legálně koupenej mobil s veškerou dokumentací
- bez paušálu a jedno jaká značka, rok výroby, atd.
- jedno u kterýho z těch tří slavnejch operátorů by byl případně v akci
Řekněme, že je to telefon pro mojí starou tetu, jde jen o to"bejt ve spojení"...
T-Mobile nikdy více? A co tedy EuroTel mi kvůli cca 300,- CZK zrušil moje léta registrovaný číslo, na kterym jsem jim provolal za spousty tisíc na paušál - prej poslali nějaký dopisy (prej ne doporučeně) - nedošly... Když jsem si po nějaký době chtěl to číslo, který všichni moji známí znaj, obnovit, bylo už zrušený! Pak už vlastně nebyla jiná volba, protože EuroTel debilní už nikdy a Woskar jsou vysílačky - moc neprovoláš, protože se nedovoláš. Mezi sebou navzájem tak možná... Možná! Někdy... Ale z ostatních sítí se dovolat někomu na Woskara je zázrak! Navíc se sami přiznávaj k tomu, že stále ještě teprve pokrejvaj. Ale zatim asi Nuselák, psy, auta a budky na nákupní vozejky
A tak jsem tehdy šel rovnou přes ulici - do T-Mobile / jsem spokojenej jejich zákazník a zatim žádnej problém! Takže asi tak...
Vy jste to ale asi nepochopili. Tady jde o celkovy pristup. Eurotel si proste svych zakazniku vice vazi a snazi si je udrzet. U T-Mobilu jsem za cele dva roky nemel jedinou vyhodu, nedostal jsem zadny darek za vernost apod. Operatorky se k vam chovaji, jako k jednomu z milionu (u Eurotelu jste jeden z jednoho, ted volate pravy vy, vy potrebujete pomoc a taky ji dostanete). Po dvou letech a provolanych 30 000 mam kredit 400 Kc - tak nevim, jak to mam chapat? Jako vysmech?
Ale dobra tedy, pokud vam nejde o pristup, zkuste se nad tim zamyslet alespon z te financni stranky. U Eurotelu usetrim mesicne cca 300Kc, coz je sakra velky rozdil (7 200 za 2 roky)!
Proc si treba myslite, ze vetsina firem a podnikatelu ma prave Eurotel? Protoze Eurotel ma rozhodne vic co nabidnout.
Ale nechci tady nikomu rikat, jakeho operatora ma zvolit, to je kazdeho vec. Tenhle server se jmenuje Poradte, tak radim .
Ještě jednou zareaguju:
- to Ty jsi nečetl a nepochopil co jsem zde psal...
- nemohu si celkový přístup T-Mobile vynachválit
- celkový přístup EuroTelu byl ten, že jsem přišel o parádní telefonní číslo
- že by T-Mobile nenabízel ani jednu výhodu a ani jeden dárek JE NESMYSL a každý zde to musí vědět
- operátorky se ke mě zatím chovaly a chovají skvěle / u EuroTelu to byla hrůza při každém"problému"i zavolání
- jde mi o přístup ke klientům, právě proto jsem u EuroTelu skončil / spíše on u mě!
- většina firem a podnikatelů pokud má EuroTel - tak proto, že to byl první operátor a že Paegas byl divnej a nesympatickej tak nějak celkově (muj názor)
- je to každýho věc ta volba, souhlas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.