Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WiFi adaptér pro tv

Od: popelka® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,prosim poraďte mi mám tv Samsung UE 40eh5300w a a chlěl bych to propojit přes WiFi a nevím jaký wifi adaptér a kde ho koupit.Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A v manuálu pro tuto TV to není uvedeno?

hodnocení

0x

Můžete použít přímo od Samsungu mall.cz/... příp. mall.cz/... nebo novější typy; nebo jakýkoli USB wi-fi adaptér...

doplněno 07.11.16 22:02:

A stránky výrobce, příručky, firmware samsung.com/...

doplněno 07.11.16 22:06:

Z prvního odkazu už není v prodeji, v rychlosti jsem si nevšiml...ale pokud navštívíte prodejny s tv, nabídnou vám wi-fi adaptéry ...možná ale někde v malé prodejně nebude...

hodnocení

Zjistil jsem že adaptér Wis 15 nejde s tv ue40eh5300w a že jdou jen adaptéry wis09abgnx nebo Wis 12abgnx a ty už se prÿ nevyrábí.Tak že mám smůlu,nebo mi ještě někdo poradí?

Rozumíte polsky? Zde je poměrně podrobně řešena problematika TV SAMSUNG a jeho wifi... elektroda.pl/... Pokud nerozumíte polsky, mohu alespoň trochu nastínit řešení problému...pokud se ovšem trochu vyznáte i v Linuxu...

hodnocení

Nechal jsem si to přeložit a vůbec to mu nerozumím.

jarina
hodnocení

0x

na co proboha wifi do tv? na zpožděné widi?(kabel je lepší) Na serfování internetu zpomaleném browserem?

doplněno 11.11.16 22:17:

a máš mobil/ laptop s wifiadaptérem? Pak už máš. stačí nastavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]