Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Prosím nemá někdo zkušenost nebo neví jak to je?Chci si zakoupit na interentu mašinku na zastřihávání vousů ale nevím když mi nebude vyhovovat zda lze mašinku z hygienických duvod klasicky vrátit do 14 dnů.
Mašinka nestojí zrovna málo,nemám v umyslu ji vracet ale když nebo stříhat jak si představuju rád bych ji vrátil.Ani se nehodlám s ní 14 dní stříhat a vrátit.Jde mi jen o krátké vyzkoušení a případně odeslat zpět.Ale mám opravdu strach zda to jde u mašinky na vousy.Jde jen o ty hygienické důvody.Aby to nebylo zamítnuto.
Děkuji
Přesnou odpověď vám dá dotyčný prodejce (a vůbec bych se nedivil, kdyby různí prodejci to měli nastavené různě). Podle mého názoru ale vrácení zastřihovače ve 14-denní lhůtě nic nebrání. Ten odstavec o hygienických důvodech se týká hlavně jiného zboží (spodní prádlo, zdravotnický materiál atd.)
Při vrácení zboží bez udání důvodu může prodejce účtovat náklady na uvedení výrobku do původního stavu (vyčištění, přebalení...)
Možná bych raději položil dotaz (písemně) na české podpoře Eur/... než se ptát nějaké prodavačky, o jejiž kompetenci lze úspěšně pochybovat.
To vyčistim to je jasný.Já to poznám po 2 minutách zda to stříhá nebo jak má.Víc nepotřebuju.Bud si nechám nebo vracím.Ale prodavačka v Euronicsu (e shop) mi řekla že druh tohoto zboží vrátit z hygienickýc důvodů prostě nelze.
Ale mě se to nezdá.Proto se ptám.To pak bych mohl objednat a opravdu ani nepoužít ! a i tak nemýt možnost vrátit.
asi bych se ohnal - stříhač vousů není kartáček na zuby !
jo a zeptal bych se jí, jestli její holička vždy používá nové sterilní nástroje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.