Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivirový program do mobilu?

Od: cottonka® odpovědí: 4 změna:

Hezký den. Mám nový telefon, první dotykový a byl to dar. Umím si stáhnout hudbu z PC na kartu. Ale neumím stahovat z internetu, z toho Google obchodu. Chci jen Skype a překladač, ale nevím jaký antivirový program. Je tam toho moc na výběr. Pomůže mi někdo, jak na to a jaký? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Za mě žádný, v mobilu zbytečnost. Aplikace stahujte pouze z "obchodu" a na internetu neklikejte na žádné podezřelé rekamy a výzvy typu "našli jsme vám 5 virů, klikněte sem pro odstranění" a budete v pohodě ;)

hodnocení

Děkuji za radu. Hezký večer :)

kabod*
hodnocení

0x

Najed si na Zabezpečení a NEZNÁME ZDROJE NEZATRHOVAT..

hodnocení

0x

Po mnoha pokusech,kdy jsem vyzkoušel všechny možné a nemožné aplikace,jsem zjistil,že jediný antivir,který je k užitku,je Kaspersky.Ostatní vůbec nic nezachytí,jsou jen zdrojem reklam a k ničemu.Ale pozor.Zádný antivir pro android Vám vir neodstraní!To zase dokáže pouze aplikace Lucky patcher v plné full verzi.Takže pouze třeba z apkpure.com nainstalujte Kaspersky,pak dejte projet celý mobil,podívejte se,co vám označil jako virus a pak pomocí Lucky odinstalujte.Pak zase Kaspersky odinstalujte pryč,protože hrozně žere energii.Každopádně Vám doporučuji dát root pomocí Kingo root a nainstalovat apky - total commander,busy box,supersu 2.65,mx player.A taktéž apku System app remover a pomocí ní vykopat všechny nesmysly,co tam v androidu máte a nepotřebujete.Jo a na google play se vybodněte,běžte na apkpure.com,ten je daleko lepší,rychlejší a přehlednější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]