Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím jaký si koupit mobil do 5000 Kč, rozhoduji se mezi mobily Samsung, Huawei, Lenovo, Xiaomi, Sony.
Určitě Xiaomi. Samsung v této cenové relaci ani omylem, jeden jsem vlastnil a dalo by se to charakterizovat jedním slovem: hrůza. Sony má lepší mobily spíš za ty vyšší ceny. Xiaomi má parádní úpravu operačního systému s vlastním vestavěným čištěním, funguje bez sekání...
To jste toho moc nenapsal. Krom toho samsungu se totiz nic rozumneho okolo 5tis koupit neda. A vim o cem mluvim. Sam jsem mel Samsung galaxy S2, S3 ale ostatni clenove rodiny si kupovali Samsungy prave tehle levne kategorie a taky to tak vypadalo. Neustale stezovani si na pomalost, sekani, malo pameti, prehrivani, vybijeni ... no zkratka telefon do 5tis.
Ted uz je to krapet lepsi. Uz se da trochu vice vybirat, kdyz je konkurence. Na co bude telefon slouzit? Pro me bylo dulezite aby mel dual sim + sd kart a dlouho vydrz - cili jasny vitez Lenovo p70 s 4000mA baterkou, cili 4 dny bez nabijeni bez problemu Pro nekoho je dulezitejsi fotak a vykon ... potom treba Xiamomi Redmi Note 2 nebo Huawei P8 Lite ... chce to proste vedet na co a pro co telefon chci.
Dobrý den, vaše parametry splňuje přesně tento kousek : mobilni-telefony.heureka./...
je to samsung a je do 5000,-
Přesně ten mám, respektive za tu cenu ještě byl 2/16. Dnes bych bral ten 3/32. Nemá plné LTE což mi nevadí, zato umí OTG nad čímž mnozí ohrnují nos. Malá komplikace buď Dual, nebo SIM+SD se nechá vyřešit. Možná, že tento model je již vylepšen.
Do 5 000 Kč v poměru cena/výkon je nejlepší mobilní telefon Xiaomi Redmi 3S LTE. Výdrž baterie je excelentní , fotoaparát slušný a MIUI odladěné prostředí je také výborné.
Pod to se mohu podepsat. Pořízoval jsem Redmi 3S LTE přítelkyni na Vánoce a maximální spokojenost. Elegantní a kvalitní provedení, čtečka otisků, české LTE, fotoaparát nepatří mezi špičku ale plně dostatečný v dané cenové kategorii, svižný, možnost dual SIM, perfektní výdrž baterie, spořivější se dostane klidně i na 6 dní. Akorát přibalená nabíječka není žádná sláva.
Chtělo by to trochu upřesnit parametry.. za tyto peníze je to vždy nějaký kompromis a více méně vše je tak nějak stejné, nelze za tuto cenu čekat zázraky. Vždy je to u těchto levných zařízení něco na úkor něčeho jiného. Čím více peněz dám, tím méně ústupků potom musím dělat.
Samsung bych vyřadil rovnou, je to přece jen taková zvučnější značka a za to se připlácí, většina levných samsungů má problém s optimalizací systému a ve finále se seká.
Kouknul bych na ten Huawei, má skvělé dražší modely ale i jejich levné modely, často dost překvapí.
Dost záleží co od toho mobilu očekáváte ... pokud volat a sms tak to splní uplně každý i ten nejlevnější ...
Moje osobní zkušenost:
Dříve jsem spíše zastával názor, že vyhodit za mobil 10tis a více je nesmysl, koupě jednoho takového mě přesvědčila o opaku, má kvalitní jak hardware tak i software, všechen a ne jen některý, systém je krásně optimalizovaný a běží hladce, nemá problém s multitaskingem, vše je takové rychlejší a pohodlnější a za to si zkrátka je potřeba připlatit. Nic méně rozhodně to nejsou vyhozené peníze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.