Nejste přihlášen/a.
Čus, blížej se vánoce a koukám po nějaký outdoor kameře pro bráchu, ale moc se v tom nevyznám, tak se chci zeptat, jestli by mi někdo nepomohl něco vybrat? Chtěl bych do toho dát tak max. 3700kč. Jinak díky všem
Tak třeba jedna z nepřeberné nabídky čínských e-shopů. Podobnou jsem koupil synkovi už dříve.
Akorát s ohledem na dodací lhůty to bude dost těsný
právě no, já takhle jednou čekal skoro 3 měsíce.. takže z číny spíš ne.. spíš kouknu něco tady v ČR..
1. Kamery od SJCam jsou běžně dostupné i u nás za rozumné ceny. ( kamerov.cz/... - já mám od nich X1000)
2. V odkazu není skutečná SJ4000, nemá ani logo.
Ahoj,
Do takových 4-5k nenajdeš žádnou špičku. Mám kamerov.cz/... a nemůžu si stěžovat, ale ani to není žádný zázrak. Za ty peníze toho nelze moc očekávat. Pro "amatérský"záběry je to dostatečný. Jen přes to pouzdro mikrofon příliš nefunguje, takže zvuk většinou stojí za prd. Naposledy jsem si nahrával rozjíždějící se centurion (tank) a na videu pak nebyl pořádně řev motoru, což mě zamrzelo.
Doporučil bych nešetřit a pořídit třeba dohromady GoPro HERO4 Session. Kamarád ji má už půl roku a je to fakt paráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.