Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná outdoor kamera

Od: libor* odpovědí: 7 změna:

Čus, blížej se vánoce a koukám po nějaký outdoor kameře pro bráchu, ale moc se v tom nevyznám, tak se chci zeptat, jestli by mi někdo nepomohl něco vybrat? Chtěl bych do toho dát tak max. 3700kč. Jinak díky všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

aliexpress.com/...

Tak třeba jedna z nepřeberné nabídky čínských e-shopů. Podobnou jsem koupil synkovi už dříve.

Akorát s ohledem na dodací lhůty to bude dost těsný :)

libor*

právě no, já takhle jednou čekal skoro 3 měsíce.. takže z číny spíš ne.. spíš kouknu něco tady v ČR..

praivo*

1. Kamery od SJCam jsou běžně dostupné i u nás za rozumné ceny. ( kamerov.cz/... - já mám od nich X1000)

2. V odkazu není skutečná SJ4000, nemá ani logo.

libor*

Já právě koukal na dvě kamery, jedna je sencor kamera, nebo pak ještě na lamax, ale ta se mi jeví líp podle recenzí :))

davidc
hodnocení

0x

Ahoj,

Do takových 4-5k nenajdeš žádnou špičku. Mám kamerov.cz/... a nemůžu si stěžovat, ale ani to není žádný zázrak. Za ty peníze toho nelze moc očekávat. Pro "amatérský"záběry je to dostatečný. Jen přes to pouzdro mikrofon příliš nefunguje, takže zvuk většinou stojí za prd. Naposledy jsem si nahrával rozjíždějící se centurion (tank) a na videu pak nebyl pořádně řev motoru, což mě zamrzelo.

Doporučil bych nešetřit a pořídit třeba dohromady GoPro HERO4 Session. Kamarád ji má už půl roku a je to fakt paráda.

libor*

Tak uvidim no, prej hodně pomůže když to nemáš ve vodotěsnym pouzdře a pak zvuk ujde.. já to chci jen prostě na výlety a tak :)

libor*
hodnocení

0x

Tak jsem si nakonec podle recenzí vybral tu lamaxku.. tak uvidim co to bude zač..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]