Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
odešel mi telefon - Samsung galaxy S III mini. Nyní vybírám, co si koupit do 4 000 tisíc. Nejvíc mne zaujal Samsung J3 2016, nebo Coolpad Modena. Co si o těchto telefonech myslíte? Na telefonu používám klasické apky jako fb, messenger, viber, skype, whatsapp, slovníky, banku atd. Hry nehraju. Ráda fotím a hodně smskuju a volám. Známá si ted koupila Lenovo a6000 myslím, a telefon mě překvapil, že nemá menu. Co tyto dva? Mají menu?
Díky
Jak nemá menu?
Osobně si myslím, že v současné době nabídne Lenovo " víc muziky" za stejné peníze než Samsung...
Prostě tam není menu jakoby že se z plochy nedá dostat do nabídky aplikací ale všechny aplikace jsou na ploše v těch uskupeních.
tak řekněte, kamarádce ať ten telefon zababílí do krabice a vrátí zpátky do prodejny...že není hodna takového výrobku...větší blbost jsem dlouho neslyšel
mě chybí tohle :D že tady jsou ty aplikace apod. a potom se to dá skipnout na plochu kde je jen fotka a žádná apka. To jí na tom Lenovu nejde
To menu je pouze záležitost launechru, který se dá změnit. Do telefonu lze nainstalovat i ten standardní od Google, který menu má a je zdarma. Viz play.google.com/...
Vojta, Lenovo Ambasador
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.