Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který smartphone vybrat?

Od: pinkbunny* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

odešel mi telefon - Samsung galaxy S III mini. Nyní vybírám, co si koupit do 4 000 tisíc. Nejvíc mne zaujal Samsung J3 2016, nebo Coolpad Modena. Co si o těchto telefonech myslíte? Na telefonu používám klasické apky jako fb, messenger, viber, skype, whatsapp, slovníky, banku atd. Hry nehraju. Ráda fotím a hodně smskuju a volám. Známá si ted koupila Lenovo a6000 myslím, a telefon mě překvapil, že nemá menu. Co tyto dva? Mají menu?

Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
Kdo měl "eskovou" řadu, měl by zase sáhnout po "esku", ostatní Samsungy Galaxy vypadají jak chudí příbuzní této elitní řady...
doplněno 02.11.16 14:29: U ostatních výrobců ti bude scházet přehlednost prostředí TouchWiz...
krtek*

právě to prostředí je to co nejvíc ty samsungy zpomaluje...

hodnocení

0x

Jak nemá menu? :-D

Osobně si myslím, že v současné době nabídne Lenovo " víc muziky" za stejné peníze než Samsung...

pinkbunny*
hodnocení

Prostě tam není menu jakoby že se z plochy nedá dostat do nabídky aplikací ale všechny aplikace jsou na ploše v těch uskupeních.

krtek*

tak řekněte, kamarádce ať ten telefon zababílí do krabice a vrátí zpátky do prodejny...že není hodna takového výrobku...větší blbost jsem dlouho neslyšel *smich**haha*

phonestabs.com/...

pinkbunny*
hodnocení

i1.wp.com/...

mě chybí tohle :D že tady jsou ty aplikace apod. a potom se to dá skipnout na plochu kde je jen fotka a žádná apka. To jí na tom Lenovu nejde :(

vojtal*

To menu je pouze záležitost launechru, který se dá změnit. Do telefonu lze nainstalovat i ten standardní od Google, který menu má a je zdarma. Viz play.google.com/...

Vojta, Lenovo Ambasador

Přesně tak, vždyť androidí telefon lze přizpůsobit k obrazu svému...

krtek*

jak jsem psal...ať to vrátí ;)...každej to mobil to má.. viz.můj přispěvek

mot
huawei taky nema menu, to je vlastnost ne chyba :)
krtku, na tech tvych fotkach je videt,ze nema menu.
doplněno 02.11.16 14:13: tak vidis, nedelej z ostatnich hlupaka, kdyz si nejsi jist. pak bys mohl vypadat jako hlupak sam.
krtek*

tak to není pod tlačíkem :)

Ŕešíte úplný 3.14čoviny, jaký problém je v tom zdali je menu pod tlačítkem nebo ne *haha**haha* *haha*

mot
tazatelka s tim ma problem,my ne

No, tazatelka nenašla menu :-D, vy řešíte 3.14čoviny *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]