Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o pomoc na koho se mám obrátit.
Před 14.dny jsem si v prodejně v Afi paláci Nokia Pardubice koupil mobil. telefon Nokia 6220c. Po třech dnech používání jsem přišel na závadu - při připojení sluchátek hrálo pouze jedno. Telefon jsem tedy donesl do prodejny na reklamaci, byl semnou sepsán reklamační protokol, kde jse uvedl, že v případě uznání reklamace, žádám o výměnu za nový bezvadný kus.
Dnes jsem si došel pro telefon z reklamace a byl jsem šokován. V telefonu byla vyměněna základní deska, tudíž bylo změněno IMei a dále byl vyměnen horní kryt mobilu. Když jsem si telefon kupoval, žádné logo operátora na krytu nebylo, nyní tam dali kryt s logem operátora T-mobile. Telefon jsem si koupil koupil jako nerembrandovaný. Když jsem vznesl požadavek, že takto opravený telefon nechci, bylo mi řečeno, že oni považují výmenu základní desky za výměnu celého telefonu. Telefon jsem zatím nepřevzal, potřebuji poradit jak mám dále postupovat, abych je donutil k výmeně za zcela nový mobilní telefon na který mám ze zákona nárok. děkuji Petr.
Zkus se podívat na spotrebitele.info/...
Mimochodem jsem tento mobil, asi před 10 dny, šupitopresto vrátil tam, odkud mně přišel... (Ovšem koupí přes internet jsem měl lhůtu na vrácení věci 14dní)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.