Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení tabletu s TV

Od: hlapi® odpovědí: 6 změna:

Mám tablet Lenovo Yoga Book ZA0K0036CZ a bohužel nemá HDMI.

Jak propojím tento tablet s televizí, která nemá připojení k internetu. Mám ji v kuchyni a má jen HDMI, USB, VGA, SCART, CINCH vstupy. Mám doma O2 TV a chci ji přehrávat přes tablet do TV. To znamená, že obraz z tohoto tabletu potřebuji přenést nějak do TV.

Děkuji všem za pomoc

Propojení tabletu s TV

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to nepůjde - tablet nemá žádný vhodný výstup pro obraz, který by se mohl připojit do vstupů v TV. Zdravím!

doplněno 30.10.16 18:29:

hlapi - měl jsem dojem, že uvažujete o propojení tabletu a TV pouze kabelem a to by nešlo, resp.

snad jen zvuk (bez obrazu).

doplněno 31.10.16 07:41:

bmbx - takže by stačil jeden kabel do portu USB, který přenáší obraz i zvuk? Jaký konektor by měl na druhé straně, resp. do jakého vstupu TV by se měl zapojit? Pokud by to šlo propojit jedním kabelem, tak by to měl tazatel jednoduché (a levnější). Díky za odpověď.

ben:

u zařízení vybavených tkzv. mikro USB-C to lze i kabelem ;)

doplněno 31.10.16 18:03: Zařízení co mají USB.C moc není a tazatelovo to není, to bylo jen informace o relativní novince

hodnocení

2x

Potrebujete multimediálne zariadenie,čo prepojí tablet s telkou.: datart.sk/...

Alebo také niečo,čo sa dá pripojiť aj káblom na internet a zároveň má aj DVT-T2 s podporou kodeku H.265 / HEVC.: satelity.ellano.sk/...

Chromecast je dobrej nápad. Sám to doma s úspěchem používám.

avmania.e15.cz/...

hodnocení

A ten Chromecast mi bude po připojení k televizoru přes HDMI přehrávat to co mám na displeji v tabletu? Nechápu jak to mezi sebou propojit. Přes domácí WIFI síť? To zamená, že na tabletu si spustím O2 TV a bude mi to hrát i v televizi? Je k tomu třeba ještě nějaký program (apka)?

Jo, chodí to přes Wi-fi. Do tabletu si stáhneš aplikaci tou to nastavíš.
Potom stačí doplněk Google Chromu a s jeho pomocí zrcadlíš plochu tabletu v televizi.
Ale na tom odkazu co jsem sem dával, je vše popsaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]