Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednotné poštovné na Amazonu

Od: jendadekun odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s nákupem více věcí naráz od jednoho prodejce na Amazonu. Chci si koupit nějaké knížky, 4 kusy, všechny jsou opravdu od stejného prodejce, ale když se dostanu ke konečnému zúčtování, tak se mi poštovné počítá u každé knížky zvlášť, čímž ta koupě přestává být tak výhodná. Budu rád, pokud mi někdo odpoví. Díky:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Měl jsem to samé minulý týden. Poštovné mě vyšlo dráž než CD disky. Platil jsem 3x 6 euro stejnému prodejci za dopravu. Je to zkrátka cenová politika Amazonu. Jinak to asi nejde. Možná někdo poradí lépe, sám bych byl rád. Koupil jsem to, protože to vyšlo i s tím poštovným pořád levněji než u nás.

jmhad*
hodnocení

0x

Někdy se vyplatí nekomunikovat pře prostředníka / Amazon, Heuréka a pod/ a jednat přímo s prodejcem , tedy pokud je na něho možno získat kontakt.Já to tak dělám a mám jistotu, že mi místo knihy nepřijde cihla, jak se občas stává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]