Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr televizoru

Od: pavel55555 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, je nějaký zasadní rozdíl mezi Samsung UE55JU6872 a LG 55UH6157?Jakou vybrat? LG je o 5500Kč levnější. Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

pokud budu brát pouze technické parametry tak LG má HDR (High dynamic rate) má BT a HDMI2 , menší spotřebu ...a proč je dražší samsung? myslím, že samsung je novější model a LG je třeaba rok stary

hodnocení

0x

LG si hůře poradí ze zpracováním obrazu při upscalingu , Samsung patří mezi špičky v TV...

krtek*

ale panely bere samsung stejně od LG :D

bmxii - A z jakého zdroje čerpáš?

krtek:

en.wikipedia.org/...

samuraj:

z vlastní zkušenosti...

Já jen že tchán si předevčírem přivezl novou televizi, konkrétně LG 43UH668V a schválně jsem mu řekl ať tam pustí SD vysílání a musím říct, že upscaling měla velmi dobrý.

Je otázka jak by se ti upscaling jevil pokud by bylo podle čeho porovnat a mít vedle ní ještě stejný obraz na TV jiného výrobce, ale možné je že se s tímto problémem úspěšně porvali a nové modely jsou už O.K.

Jo, strašně rád bych porovnal více výrobců. Jenže ochota prodejců je mnohdy na nule. Když jsem tuhle v Okey elektru požádal obsluhu, zda by mi na konkrétním modelu pustili SD vysílání a ne jenom to jejich demo, tak se tvářili, jak kdyby sežrali citron.

Jinak doma mám LG, ale po Samsungu tajně pokukuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]