Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nutná aktualizace telefonu?

Od: lada1® odpovědí: 6 změna:

Musím aktualizovat Lenovo A1000.Internet spouštím jen přes Wi-Fi.Bankovnictví v telefoně nemám.Děkuji za rady.Ladislav

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslite aktualizaci androidu v mobilu? Nutne to neni, ale muze to vyresit ruzne chyby a mobil se vetsinou lepe vyladi.
hodnocení

Ptám se proto,že při první aktualizaci která přišla po deseti dnech od koupi se mi mobil "kousl" a už nešel pustit.Dnes jsem ho přivezl s obchodu a moc se mi do případné aktualizace nechce.

Kdyz nechcete tak nemusite.
vojtal*

Doporučuji jej aktualizovat a aktualizaci nechat doběhnout, někdy to trvá. Rozhodně jej třeba nevypínat natvrdo. Telefon se po čase sám rozjede ;)

vernon
Většinou se toho víc posere než vyřeší.
karell*
Nesmysl aktualizoval jsem jiz nekolik telefonu a vzdy v poradku. Problem bude nejspise jinde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]