Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
mám doma tuner,hraje fajn,akorát se signálem to není bůhvíjak dobré,takže některé stanice hrají jen mono.Mám díru přes strop,jsem schopen tam protáhnout koax,na střechu dát anténu,kvalita signálu se určitě výrazně zlepší.
Ale taky mám možnost využít přivedeného internetového kabelu či silné wifi pro přijímač internetového rádia.
Poslouchám víceméně jen stanice z okolí.
Do čeho byste šli? A je nějaký rozdíl v kvalitě? Jsou třeba starší tunery kvalitativně lepší než internet.rádia?
Taky je tam otázka finanční,i když nikterak zásadní.
Rád se nechám zasvětit,díky předem za názory.
Jo,reprodukce je přes soundbar 4.1
Dobrý den, tuner již máte, posloucháte stejně pouze stanice z okolí a pořídit si venkovní anténu by neměl být problém (ani finanční). Pokud bude dobrý signál, tak budete mít lepší kvalitu zvuku a snad bez výpadků. Rádio přes internet sice neřeší anténu, výpadky a signál, ale kvalita zvuku je mnohdy žalostná (datový tok). A možná stanice, které posloucháte, ani přes internet nevysílají. Ovšem, zase tam naladíte celý svět a bude Vám stačit PC, najít správné stránky, kde rádia vysílají a propojení audio kabelem na "hifíka" (i bez dalšího přístroje). Zdravím!
Tak, už jste se nějak rozhodl? Dostane přednost množství (stanic) nebo kvalita (zvuku)?
Díky za odpověď. Toho přístroje se nezbavujte a dokud slouží, tak toho využijte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.