Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr smart hodinek

Od: ops odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chystáme se zakoupit synovi (15let) hodinky a chtěli bychom požádat o radu, které vybrat?

Smartwatch GV-08 nebo DZ09

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nechcete je doufám kupovat v Čechách? V číně už jsou občas v akci i za pouhých 8 Dolarů To daleko víc odpovídá jejich užitné hodnotě. Já koukal po těch Dz 09 protoze mají slot na vlastní simkartu takže člověk když jde do města v triku a kraťasech nemusí tahat v kapse pětipalcový mobil na to aby se mu lidi dovolali. Nakonec jsem stejně objednal jiné které jsou aspoň voděodolné. Byť jen IP53. Až mi přijdou, můžu vám sem napsat, jestli to volání přes hodinky splní moje představy nebo ne.
doplněno 31.10.16 11:54: Koukám na specifikaci a i ty 08 mají slot na simkartu. V tom případě jsou lepší volbou než 09 protoze v nich má být údajně 2mpix foťák oproti 0,5mpix. Jen jestli k něčemu bude. Jestli je cena podobná tak vybírat podle rozlišení foťáku. Jestli je cena vyšší tak zvážit jestli kvůli snímači má smysl přidávat peníze když kluk stejně bude fotit mobilem.
doplněno 01.11.16 10:03:

Já objednal tyhle v akci za 14 dolarů

everbuying.net/...

Jsou to okopčený hodinky Aple

Stejný e.shop aktuálně nabízí ty "vaše"U8 za 9.50 čili necelých 240 korun. Doprava je v ceně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]