Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mikroskop dětem?

Od: evaaa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych osmiletým dětem k Vánocům koupit mikroskop. Nejde mi ani tak o to, aby vše viděly zvětšeno jen 1000x , ale aby spíš mohli koukat na zvětšené brouky atd., něco jako hoodně silná lupa.Na druhou stranu nechci hračku, myslela jsem, že už by to byl kvalitnější výrobek. Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pred vanocema je v lidlu mikroskop i s pripojenim k PC. Vyzkouseno a funguje dobre.

junkers*
hodnocení

0x

Tady si určitě vy/.... Taky mám od nich mikroskop. Zvětšuje od 40 x - vhodné asi na ty brouky a tak až 400x.

doplněno 26.10.16 20:27:

A určitě vyberte nějaký s možností křížového posuvu stolku. Když se pak něco pozoruje při sto a vícenásobném zvětšení a musíte si s tím posouvat rukou, je to dost nonkonfortní.

hodnocení

0x

Co toto? mikroskopy-optika.cz/... ... a je to i s preparáty.

Jaký mikroskop dětem?

jabraka*
hodnocení

0x

Pro osmileté děti je nesmysl kupovat drahý výrobek.Dítě nezkoumá jen to,co je vidět v čočkách,ale podívá se i mezi ně.Zakrátko bude z mikroskopu jen hromádka součástek.Když ho budete honit a hlídat,aby něco nepoškodil,odradí se od vědy vůbec.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]