Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
potřebuji dostat z PC zdroje maximum A ve 12V. Má 2 větve molex. Podle zapojení simeo.cz/... použiji tedy žlutý coby + a spojím oba černé a to bude -. Je to tak?
2) Můžu spojit obě větve do jedné?
3) Můžu k nim přidat i 4 pin, který je určen pro CPU (má také 12V)?
Je dost možné, že ve zdroji se to zase sbíhá do jednoho místa, ale to netuším a rozdělávat jej nechci. Díky za reakce.
takže to vzít jen z "molexů" a na zbytek se vykašlat? Je to starý zdroj (2007) z vyřazeného PC. Maximum má 12V na 18A tj. 216W, což je zhruha to co od něj potřebuji (200W).
Větve se spojovat nemusí, ale pak to chce kontrolovat, aby se dráty neroztekly. Na té desce uvnitř zdroje je to všechno spájené do jedné cestičky.
Nemusí, některé zdroje mají na jedno napětí í víc větví. Pak jsou ty větve ale označené 12V1, 12V2 atd.
nevydržel jsem to a zdroj rozdělal, abych mohl odstranit přebytečné dráty. Nejsem si jistý, zda jsou větve spojené, takže jsem vzal z každého vývodu 2 dráty - pro jistotu Všem díky.
ano je to na nabíječku (už podle konektoru ). Bohužel mám vše nabito, takže nemůžu vyzkoušet v zátěži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.