Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná paměť telefonu? Lenovo S60

Od: lenkaaa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat :) mám lenovo S60 a neustále plnou interní úložiště :) nemám nějak moc aplikací :) vím, že telefon tu paměť moc velkou nemá ale stejně :) když se pokusím o přesun aplikací na SD kartu tak se stejně místo v telefonu neuvolní,, a některé aplikace jsou po přesunu nefunkční? poraďte mi prosím :) nemůžu si už ani aktualizovat žádnou apku, jelikož to píše nedostatek místa, i když se jedná třeba o 20 Mb a já mám volno kolem 200 Mb :) prosím pomoc :) dííky předem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtal*
hodnocení

0x

Android využívá část paměti jako vyrovnávací pamět pro systém. V základu přesun aplikací na SD kartu nefunguje (tato funkce není novějším OS Android podporována), proto doporučuji z paměti telefonu do paměťové karty přesunout data (fotky, hudbu, apod.) a interní paměť nechat aplikacím. Pokud ani tak nebude místo v telefonu dostačovat, pak bude nutné některé aplikace odinstalovat.

Vojta, Lenovo Ambasador

hodnocení

0x

Leni jde to, ale je vyšší "dívčí".

U mobilu provést Root (ztráta záruky), v PC upravit paměťovou kartu pomocí programu EaseUS Partition Master – vytvořit oddíl pro data formát Fat32 a nechat část kapacity např. 5 GB pro systém format ext2 , 3 , 4. Pak v mobilu pomocí apky Link2SD přesouvat apky z mobilu na kartu SD. Já to provozuji bez problémů 2 roky.

Práce jen pro zkušeného !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]