Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme výše jmenovaný kávovar, a objevil se problém, že ze zadní trysky neteče káva, respektive teče jen z pravé trysky, proběhl několikrát propláchnutí a poté i odvápnění s tabletou přímo od nivony, ale problém trvá pořád, nevíte někdo, prosím co by pomohlo?
Předem děkuji za Odpověď.
Václav K.
Docela drahý kávovar, co jsem koukal. Zaměřil bych se na hrubost mletí. Pokud máte klasický pákový kávovar, tam to záleží na pečlivosti a rovnosti pěchování takzvaným temprem - to je to tlačítko, čím se pěchuje káva. Když to neuděláte rovně, tak teče káva (pokud jsou dvě trysky) nerovnoměrně. U automatu to automat dělá logicky sám. To bych viděl jako vadu, pokud to bude pokračovat. Ještě mohu připomenout, že dobrý kávovar (což v tomto případě bezesporu je) je základ. Ale stejně hlavně rozhoduje kvalitní káva a hlavně její semletí. Takže podle mě je nejdůležitější mlýnek. Proto i automaty mě moc nesedí, protože káva je hned vedle stroje, který je zahřátý, a to zrnkové kávě určitě neprospívá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.