Nejste přihlášen/a.
Hezkou neděli. Vážení rádcové, odešel mi vysoušeč vlasů a nutně potřebuji nový, jsem zvyklá na Okay ale nevím jaký fén vybrat. okay.cz/... Ten starý byl madein China 1800W, 15 let bez nehody, cena do 500,-. Teď tu sedím s mokrou hlavou. Prosím o vaši pomoc. Díky Lída.
Je vše nové jen pomačkaná krabice tak to obchod nemůže dát do prodeje-nakoupil jsem u něj žehličku,vysavač,ventiláror vše OK.Volba je, ale na Vás.
Občas tak něco koupím na rozbaleno.cz ale ten fén chci vidět a mít možnost ho reklamovat, OKAY mám kousek. Díky oběma za rady. Andy na chalupě mám Etu 35 let ale tento byl výkonější.
Vybrala jsem Philips W 1600, super už je doma, je lehký, výkonný, krásně se drží v ruce. Díky všem za rady. L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.