Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě Iphonu

Od: pajos odpovědí: 4 změna:

Myslíte nebo nevíte, pokud si koupím Iphone v prodejně T-mobile, tak mě při zapínání bude vítat jejich T- mobile uvítací logo a melodie? Na samsungu to tak bylo, tak chci vědět jestli to tak mají i telefony od Applu.

doplněno 23.10.16 13:59:

A co je podle vás lepší? Koupit Iphone v istore obchodě nebo u některého z operátorů? ceny se neliší, je mi jasné že obsah krabičky bude stejný. Mám na mysli případné opravy v záruční době u obou prodejců: spolehlivost, ocohta,přístup, zapůjčení náhradního telefonu stejného modelu apod..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stepand5
hodnocení

0x

zadne logo tam nebude, toto se delalo par let zpatky

hodnocení

0x

Když jsem si koupil kdysi iPhone 5s 32gb logo ani melodie t-mobile tam nebylo.

366
hodnocení

0x
Nic tam nebude

hodnocení

0x

Je to jedno, kde telefon koupíte. Apple ma mezinárodní záruku, která se spouští dnem zakoupením výrobku. Do kdy je telefon v záruce lze zjistit buď ve svém Apple ID účtu (pod kterým máte telefon přihlášen), nebo na stránkách Applu po uvedení výrobního čísla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]