Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Televize - Nefunguje HDD

Od: michal8 odpovědí: 8 změna:

dobrý den, koupil jsem si televizi ( Samsung UE50KU6072 ) a když připojím HDD tak ho TV nenačte, HDD přitom normalně na jiných TV i PC funguje) CO stím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Preformatovať.Televízor dokonca nahráva kodovane a inde sa ten záznam ani nedá pustiť,len na tom istom zariadení.

doplněno 22.10.16 20:15:

Nahraté filmy sú z tej predošlej televízie na tom HDD?

michal8
hodnocení

přeformátovat HDD? Ale já ho mám plný ( 2TB ) :(

doplněno 22.10.16 11:03:

HDD už sem formátoval když jsem koupil předchozí televizi (rok a půl) To musím znovu?

Nic neformátujte, v tom to nebude. Tenhle stroj umí všechny formáty. Zkuste jiný USB vstup televizoru. V tom modrém USB-3 nemusí starší disky fungovat.

krtek*
Prd... každoly hdd na každé tv se musí zformátovat..a to co na něj nahrajete bude spuštěno pouze z tohoto disku na té tv...je to ochrana proti kopírování

Nikoliv nutně. Záleží k čemu se ten HDD používá.

Pokud k nahrávání pořadů, potom máte pravdu. Totéž platí v případě, že se na HDD nahrávalo na jiné TV.

Pokud jsou ale na něm nahrané např. filmy (třeba MKV, AVI, atd.), tak se formátovat nemusí. TV by ho měla normálně načíst jako "zdroj signálu" a soubory přehrát. Pouze při odpojování disku od TV, případně PC je nutno provést "odebrání zařízení". Pokud se jen tak vytáhne kabel USB, tak se disky tváří jako že tam nejsou.

Ta televize se prsí tím, že jí je jedno, jestli má připojené zařízení formát FAT, NTFS, ExFAT a kdoví co ještě. Divil bych se, že by to bylo jen kvůli tomu, aby si na ní uživatel nemohl pustit video z dovolené.

cinematic*
hodnocení

0x

V některých případech může problém způsobovat i nevhodný USB kabel nebo je nutné přídavné napájení HDD. A jak s oblibou výrobci píšou do manuálů - některá zařízení USB nebo digitální fotoaparáty či kamery nemusí být kompatibilní s televizorem - takže tak.

doplněno 22.10.16 21:51:

Předpokládám ale, že jste zkusil zapojit disk i do USB označeného HDD 5V 1A.

hodnocení

0x

Doplním, že při připojení HD přes USB prodlužovačku 1 m se HD nenačítal. S prodlužovačkou 1/2 m nemám problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]