Nejste přihlášen/a.
dobrý den, koupil jsem si televizi ( Samsung UE50KU6072 ) a když připojím HDD tak ho TV nenačte, HDD přitom normalně na jiných TV i PC funguje) CO stím?
Preformatovať.Televízor dokonca nahráva kodovane a inde sa ten záznam ani nedá pustiť,len na tom istom zariadení.
Nahraté filmy sú z tej predošlej televízie na tom HDD?
přeformátovat HDD? Ale já ho mám plný ( 2TB )
HDD už sem formátoval když jsem koupil předchozí televizi (rok a půl) To musím znovu?
Nic neformátujte, v tom to nebude. Tenhle stroj umí všechny formáty. Zkuste jiný USB vstup televizoru. V tom modrém USB-3 nemusí starší disky fungovat.
Nikoliv nutně. Záleží k čemu se ten HDD používá.
Pokud k nahrávání pořadů, potom máte pravdu. Totéž platí v případě, že se na HDD nahrávalo na jiné TV.
Pokud jsou ale na něm nahrané např. filmy (třeba MKV, AVI, atd.), tak se formátovat nemusí. TV by ho měla normálně načíst jako "zdroj signálu" a soubory přehrát. Pouze při odpojování disku od TV, případně PC je nutno provést "odebrání zařízení". Pokud se jen tak vytáhne kabel USB, tak se disky tváří jako že tam nejsou.
V některých případech může problém způsobovat i nevhodný USB kabel nebo je nutné přídavné napájení HDD. A jak s oblibou výrobci píšou do manuálů - některá zařízení USB nebo digitální fotoaparáty či kamery nemusí být kompatibilní s televizorem - takže tak.
Předpokládám ale, že jste zkusil zapojit disk i do USB označeného HDD 5V 1A.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.