Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout mobil(jen zavibruje),jak přečís

Od: jarina odpovědí: 2 změna:

Přestal mi fungovat telefon nokia E71. Když byl zapnutý, všiml jsem si jen ,že se rychle vybíjela baterka (asi 200mA), nic zvlášstního tam neběželo. Tak jsem chtěl telefon klasicky vypnout a zapnout, jenže už se to nepodařilo.

Jen po stisknutí vypínače zavibruje (a zůstane v nějakém "polozaplém stavu), protože na další stisky vypínače už nereaguje zavibrováním, samozřejmě vypojení baterky telefon logicky vypne.

- V PC se hlásí jako NOKIA USB flashing Parent a NOKIA USB flashing generic (v kategorii Wireless communications device, mám české windows 7 a nokia pcsuite instalované), zvláštní je že když není připojen přes USB, ani se to nezobrazuje ve skrytých zařízeních.

Chtěl bych zjistit, co se stalo s mobilem, proč náhle přestal fungovat, když předtím šel. Také jak ho opravit uvést k životu a také jak překopírovat soubory (z interního paměti, mám tam sms,data, kontakty,texty), pokud nebude přístup k filesystému, tak aspoň přečíst obsah flash paměti jako takové a později extrahovat filesystém odsud, na jiných telefonech jsem to dělal, že se přečetl 32MB obsah flash, který obsahoval různé segmenty, boootloader,firmware,eeprom, vlastní diskové oddíly(může jich být víc).

Nezkoušel jsem zatím spojit telefon přes Phoenix Suite ani trojhmat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Nemôže byť vadná batéria.Ak máte možnosť skúste telefon z dobrou batériou.Alebo ak funguje nabíjačka tak telefon dajte na nabíjačku a po pár minútach ho skúste zapnúť.Ale ak je batéria vadná telefon nemusí aj tak zapnúť.

jarina
hodnocení

Samozřejmě že baterie (mám 2ks dokonce) jsou v pořádku, na 4.14V nabité, vnitřní odpor v tomto stavu nabití 60mOhm, bez toho bych to ani nezkoušel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]