Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka lenovo A6000

Od: lenovoa6000 odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer, mám telefon Lenovo A6000 a byl telefon na opravě opravili ho. A nabíječka přestala dobíjet. Mám koupit originální nabíječku na lenovo? Nebo jde koupit jen USB kabel?
Díky za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám taky A6000 a nabíjím ho kdečím - nejčastěji autonabíječkou (neoriginální, nějaký univerzál za cca 200,- ) pak powerbankou a občas i nějakou síťovou nabíječkou snad od HTC, nebo z počítače. . Origo nabíječku mám, vozím ji u noťasu.

Je to prostě o tom, že dnešní telefony jsou napájeny přes USB - což je normalizované připojení, takže je v podstatě jedno, jestli čím to nabíjíte - pokud to je USB

vojtal*
hodnocení

0x

Ideální bude nabíjet telefon s nabíječkou, která má stejné hodnoty, jako originální.

Vojta, Lenovo Ambasador

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]