Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
odchází mi televizní přijímač. Nejde zvuk, resp. chvilku jde a pak se ztratí. Oprava by byla kolem 3000 Kč, což investovat do 7 let starého přijímače nechci. Můžete mi, znalejší situace na trhu, poradit? Nepotřebuji žádné zvláštní funkce, jde mi čistě o sledování pořadů. Asi by bylo vhodnější pořídit přijímač, který bude připraven na změnu digitálního vysílání. Uhlopříčka 80 cm. Děkuji.
Zdůrazňuji, nejde mi o žádné navíc funkce kromě sledování pořadů, připojení je na anténu (satelit jsem zrušila). Jsem úplný laik, takže mi zkratky, které jste uvedli, nic neříkají. Co má mít přijímač pro další změnu digitálního vysílání? Ráda bych se vyhnula pořizování dalšího zařízení.Dík.
O kvalitu obrazu mi jde, dále abych si za 4 roky nemusela pořizovat další zařízení pro DVB-T, sport ano, nejen. Nic víc. Větší obrazovku než 80 cm nechci.
Umíš číst které TV jsou odzkoušené na DVB T2. Těžko radit někomu kdo si pořád mele to svoje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.