Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaký dekodovací modul je zapotřebí aby mi fungovala karta Next od Skylink. Stará karta od Skylink mi funguje stále ale po vložení nové karty mi pořád píše šifrovaný přenos a programy nefungují. Satelitní tuner je Evolve Apollo HD. Děkuji za odpovědi
Nově dodávané karty Next jsou už čisté Irdeto, takže je nelze provozovat v Cryptoworks modulu.
Doporučuji tento přístroj zahodit rovnou a koupit jiný nový. Patřil mezi nejhorší na trhu.
Čo som pozeral po nete na ten prijímač,tak všade píšú,že je vybavený Cryptoworks modulom.To by malo znamenať,že by sa mal dať vytiahnúť.Ak to pôjde,tak potom by vám stačil kúpiť certifikovaný Irdeto modul a do neho strčiť potom tú vašu kartu. dekodovaci-moduly.heureka/... .Ak sa nedá vybrať,tak len kúpiť nový prijímač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.