Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý smartphone dp 3000?

Od: charliebad* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci nějaký smartphone s androidem v ceně max 3000. Předtím jsem měl Lark Cirrus 5. Nyní bych rád něco lepšího. Podmínkou je lepší fotoaparát, aby na tom šlo hrát alespoň nějaké hry (candycrush apod), aby to psalo, volalo, mělo paměť alespoň 8Gb a aby se telefon nějak závratně nesekal a vydržel nabitý aspoň jeden den - měl jsem i Samsung galaxy S III mini a taky odešel po dvou letech. Poradíte něco?

Díky všem :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za trojku by šel tenhle: Alcatel OneTouch Go Play 7048X

Dobrý smartphone dp 3000?

hodnocení

0x
Minulý týden jsem přítelkyni koupil Homtom HT17... A na to ze stál i s poštou 2500,- tak mě docela mile překvapil.
Jinak sám asi teď koupím Doogee x5 PRO a ten je trochu silnější.
Spíš než 8 giga vnitřní paměti bys měl řešit RAM paměť. Ramka 2 giga je slušná. 3 giga super. I to se dá koupit kolem 3000,- Vnitřní paměť rozšíříš kartou ale ramku kterou podceníš už nijak nedofoukneš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]